Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Ήταν σωστό αυτό που είπε ο Lovren “

Jürgen Klopp: “ Ήταν σωστό αυτό που είπε ο Lovren “

Ο Klopp και ο Lovren συζητούν.

Η δήλωση του Dejan Lovren μετά τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο έχει συζητηθεί αρκετά. Ο Jürgen Klopp μετά τα λευκή ισοπαλία της Liverpool με τη Bury σχολίασε τη δήλωσε του Κροάτη.

“ Θα ήταν καλύτερα αν το είχε πεί κάποιος άλλος και όχι ο Dejan, όμως και πάλι ήταν σωστό αυτό που είπε. ”

“ Το κακό είναι, ότι κανείς δεν κάθεται να το σκεφτεί με το σωστό τρόπο, αν κοιτάξεις τις λεπτομέρειες θα καταλάβεις ότι είναι σωστό. Η Κροατία δεν έχει τρομερά δεξιά και αριστερά μπακ, όμως πάλι δεν δέχεται γκολ. Οι Rakitic και Modric είναι αρκετά έπιθετικοί και κάποιος πρέπει να γεμίσει αυτό το κενό. ”

“ Έπαιξε μαζί μας στον τελικό του  Champions League φέτος και του Europa πριν από δύο χρόνια. Δεν κερδίσαμε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Μόνο 11 παίκτες ήταν καλύτεροι από τους δικούς μας και μόνο δύο στόπερ. Δεν είδα πάντως στον φετινό τελικό δύο καλύτερα στόπερ εγώ. ”

“ Έχει κάνει ένα πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως το σημαντικό είναι να το κάνει συνέχεια. Εγώ και ο Dejan θα δουλεύουμε μαζί για πολύ καιρό ακόμα. Έχω την ευκαιρία να τον βοηθήσω ακόμα περισσότερο. ”

Θα βοηθήσει και άλλο τον Lovren ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com