Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Divock Origi: «Νιώθω αισιοδοξία με την επιστροφή μου στο Melwood»

Divock Origi: «Νιώθω αισιοδοξία με την επιστροφή μου στο Melwood»

Origi

Ο επιθετικός των Κόκκινων Divock Origi πρόκειται να χρησιμοποιήσει την εμπειρία που αποκόμισε από τους αγώνες του με την Wolfsburg, στην οποία είχε δοθεί ως δανεικός, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του με τους Κόκκινους και να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων.
Πέρυσι έπαιξε 36 φορές με τη φανέλα της Wolfsburg και σκόραρε 7 φορές γι αυτούς στην Budensliga.

O Origi επέστρεψε στο Melwood τη Δευτέρα και εξήγησε γιατί πρόκειται να κυνηγήσει μια θέση στην ενδεκάδα στους προσεχείς φιλικούς αγώνες της Liverpool!
«Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα» είπε στο liverpoolfc.com.
«Μου φαίνονται όλα πολύ οικεία σαν μην έφυγα ποτέ, οπότε ήταν πιο εύκολο για μένα να ενσωματωθώ με τους υπόλοιπους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος.»
«Ήταν ένα μάθημα για μένα η περίοδος μου στην Wolfsburg. Σαν ομάδα είχαμε μία δύσκολη σαιζόν με πολλές αλλαγές, αλλά παλέψαμε ως το τέλος και καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.»
«Ήταν μια διαφορετική αλλαγή σεναρίου για μένα. Έμαθα πολλά και ωρίμασα πνευματικά. Νομίζω επέστρεψα πιο ώριμος.»
«Τόσο μέσα όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο μεγάλωσα πολύ. Προσπάθησα να είμαι σε σε καλή φυσική κατάσταση και τώρα ανυπομονώ για τη νέα σαιζόν.»
«Απλώς θα πρέπει να εστιάσω στο να απολαμβάνω την παρουσία μου στον αγωνιστικό χώρο και να τα δίνω όλα. Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν. Πρέπει να μιλάς στον αγωνιστικό χώρο οπότε θα δούμε πως πάει. Είμαι αισιόδοξος.»

Ο Origi επιστρέφει σε μία ομάδα που έφτασε στον τελικό του Champions League και σιγούρεψε μια θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.
Πως νιώθει άραγε για τα επιτεύγματα της ομάδας του;
«Κάθε χρόνο από τότε που ήρθα εδώ, σημειώνουμε πρόοδο.» συνέχισε.
«Ακόμα και τώρα στην επιστροφή μου μπορώ να δω ότι σημειώσαμε ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο. Ήταν μια φοβερή σαιζόν με ένα δύσκολο τέλος, αλλά θα μας κάνει πιο δυνατούς.»
«Πάντα επιστρέφουμε από τις όποιες δυσκολίες οπότε ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί στη νέα σαιζόν.»

Δεν είναι ότι ο Origi θέλει απλώς να εντυπωσιάσει στο νέο του ξεκίνημα με τους Κόκκινους.
Ο 23 χρονών επιθετικός θέλει να ξαναμπεί στην Εθνική ομάδα του Βελγίου, αφού απουσιάζει φέτος από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Ένιωσα κάπως στο τέλος της περσινής σαιζόν. Είχα ξαναβρεί τη φόρμα μου αλλά ίσως ήταν λίγο αργά για να με καλέσουν στην Εθνική.» συνέχισε.
«Θα συνεχίσω να τους υποστηρίζω έστω και από μακριά. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα στο Βέλγιο, αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να επιστρέψω σε αυτήν.»
«Θα εστιάσω στο να κάνω το παιχνίδι μου. Όταν το κάνεις αυτό τα γκολ έρχονται. Όλα είναι θέμα φυσικής κατάστασης και να ξαναβρώ τον ρυθμό μου όσο πιο γρήγορα μπορώ, οπότε στη συνέχεια θα σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.»
«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ. Αυτός είναι ο αντικειμενικός στόχος για όλους τους παίκτες και θα δούμε μετά τι γίνεται.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com