Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φόβοι για Klopp στη θέση του Loew

Φόβοι για Klopp στη θέση του Loew

Ο manager των Κόκκινων απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ibiza,όσο οι φήμες τον θέλουν να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το πόστο του manager της Εθνικής Γερμανίας!

Οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2014 αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού, μετά την ήττα τους με 2-0 από τη Νότιο Κορέα!

Ήδη ακούγονται φωνές στη Γερμανία για την αντικατάσταση του Joachim Loew, ο οποίος αν και έχει υπογράψει ήδη νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της χώρας του, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν θα παραμείνει!
Σύμφωνα με τους bookmakers πάντως οι προοπτικές αντικατάστασης του Loew από τον Klopp έχουν μειωθεί από 10/1 σε 5/1!

Στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ο manager των Κόκκινων δείχνει αρκετά χαλαρός, να απολαμβάνει τις μπύρες του και ενίοτε και κανένα τσιγάρο, καθώς προσπαθεί να απολαύσει λίγες προσωπικές στιγμές ακόμα με την οικογένεια του, λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της Liverpol!

Εντύπωση προκάλεσε επίσης ένα από τα καπελάκια με τα οποία κυκλοφορεί, αφού είναι των New York Yankees, του κυριότερου ‘εχθρού’ των Boston Red Sox- των οποίων ιδιοκτήτης είναι η FSG!

Θυμίζουμε ότι το 2014 ,ο Jurgen Klopp είχε δηλώσει :»Αν είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική να αναλάβω, θα το σκεφτόμουν, αν και θα έπρεπε να συμβούν αρκετά πράγματα, για να δεχθώ».

Από τότε που ανέλαβε στο τιμόνι των Κόκκινων όμως έχει δηλώσει επίσης ότι αυτή θα είναι και η τελευταία του δουλειά ως προπονητής!

Όπως και να έχει οι τελευταίες εξελίξεις στην Εθνική Γερμανίας έχουν προκαλέσει ανησυχίες σε μερίδα οπαδών των Κόκκινων που φοβούνται ότι οι συμπατριώτες του, θα δελεάσουν τον Jurgen Klopp να αναλάβει την Εθνική!

 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com