Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milan και Lazio για Marko Grujic!

Milan και Lazio για Marko Grujic!

Είναι σχεδόν βέβαιο, πως ο Σέρβος διεθνής Marko Grujic δεν θα παραμείνει στο δυναμικό των Reds τη νέα αγωνιστική περίοδο και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Grujic στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017-18 είχε δοθεί δανεικός στην Cardiff, όπου πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις και βοήθησε την ομάδα να ανέβει ξανά στην Premier League. Όπως, είναι λογικό ο Ουαλικός σύλλογος έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Οι συζητήσεις των Reds με την Cardiff έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο τις τελευταίες μέρες μπήκαν στο παιχνίδι και τρείς Ιταλικές ομάδες. Ο λόγος για τις AC Milan και Lazio και  Atalanta, οι οποίες  ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Grujic. Οι δύο πρώτες θα επιθυμούσαν να αγοράσουν τον Σέρβο, ενώ η Atalanta ενδιαφέρεται μόνο για δανεισμό.

Η Liverpool δεν θα ήθελε να δώσει τον παίκτη με μόνιμη μεταγραφή σε άλλο σύλλογο, αλλά να τον δανείσει, ώστε να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες. Σε περίπτωση που αγωνιστεί στην Ιταλική Serie A ο Σέρβος άσος θα αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες, για να γυρίσει στο Anfield τη σεζόν 2019-20.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο <<Μουντιαλικός>> Marko Grujic δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρεί ομάδα και ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ή η Αγγλία ή η Ιταλία.

Θέλει να ξαναδεί τον Marko Grujic στη Liverpool ο Lovren.
Μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Marko Grujic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com