Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι πιθανές αποχωρήσεις του καλοκαιριού από τη Liverpool!

Οι πιθανές αποχωρήσεις του καλοκαιριού από τη Liverpool!

Ο Jurgen Klopp υπολογίζει τον Daniel Sturridge.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας είναι σε εξέλιξη και όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη είναι στραμμένα εκεί, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Liverpool δεν σταματά.

Αρκετοί παίκτες είναι πιθανό να αποχωρήσουν το φετινό καλοκαίρι από το Anfield. Κυρίως εκείνοι, οι οποίοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής την περσινή σεζόν.

1) Daniel Sturridge : Ο Άγγλος επιθετικός κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει οριστικά από τη Liverpool το φετινό καλοκαίρι. Ενδιαφέρον υπάρχει από συλλόγους της Τουρκίας, όπως η Besiktas και η Fenerbahce, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του ίδιου, αλλά και της ομάδας (οι Reds παραχωρούν τον Άγγλο με 15 εκατομμύρια λίρες) μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό πρόβλημα για αρκετές ομάδες. Μια ακόμη ομάδα που θα ήθελε τον Sturridge είναι η Ισπανική, Sevilla.

Ο Danny έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, όμως δεν έχει θέση στα πλάνα του Jürgen Klopp, οπότε η πώλησή του είναι η μόνη λύση.

2) Danny Ings : Η περίπτωση του Ings είναι παρόμοια με αυτή του Sturridge, άλλος ένας παίκτης που πληγώθηκε από τραυματισμούς και δεν είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν. Δύσκολα θα έχει θέση στα πλάνα του Klopp και η Crystal Palace παρακολουθεί την περίπτωση του για δανεισμό ή ακόμη και αγορά.

3) Lazar Markovic : Η περίπτωση του Σέρβου άσου είναι πιο ξεκάθαρη από τις άλλες. Ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη και μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτησή του. Ειναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να έχουμε εξελίξεις με την μετακίνηση του παίκτη στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Η Liverpool σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι πρόθυμη να καλύψει το 50% του συμβολαίου του σε έναν πιθανό δανεισμό.

4) Simon Mignolet : Η Liverpool μετά την εμφάνιση του Loris Karius στον τελικό του Champions League απέναντι στη Real Madrid είναι υποχρεωμένη να βγεί στην αγορά για απόκτηση ενός τερματοφύλακα, που θα την βοηθήσει στο έργο της για κατάκτηση τίτλων. Ο Βέλγος με τα τωρινά δεδομένα δεν θα παραμείνει στους Reds και το ενδεχόμενο της πώλησης φαντάζει το πιο πιθανό.

Ο Jürgen Klopp θα προχωρήσει σε αρκετές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι με μόνο σκοπό να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή.

O Simon Mignolet έδωσε την επιταγή των 10.000 λιρών.
Ο Mignolet αποχωρεί εκτός απροόπτου από το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com