Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαψεύδει η Lyon τη συμφωνία για Fekir!

Διαψεύδει η Lyon τη συμφωνία για Fekir!

Από χθες βράδυ Γαλλικά, αλλά και Αγγλικά μέσα ανέφεραν πως υπάρχει συμφωνία της Liverpool με τη Lyon για τη μεταγραφή του Fekir έναντι 48 εκατομμυρίων λιρών + τα μπόνους.

Οι χθεσινές πληροφορίες μάλιστα, έλεγαν πως, ο Nabil Fekir θα περάσει σήμερα ιατρικά στο Παρίσι, στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Reds.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί η Lyon με ανακοίνωσή της στο Twitter διαψεύδει την οριστική συμφωνία για την πώληση του Fekir στη Liverpool.

Στο σημείο αυτό πρέπει να υπενθίσουμε ένα περσινό γεγονός: Το καλοκαίρι του 2017 η Lyon πούλησε στην Arsenal τον Alexandre Lacazette. Τρείς μέρες πριν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη στο Emirates όμως, η Γαλλική ομάδα είχε διαψεύσει με αντίστοιχη ανακοίνωση τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Η Lyon πολύ πιθανόν να θέλει να ασκήσει πιέσεις στη Liverpool για να αυξήσει το ποσό της μεταγραφής του Fekir. Εξάλλου, ο Jean-Michel Aulas ήδη κοιτάζει τον αντικαταστάτη του Nabil, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Hatem Ben Arfa.

Από την πλευρά της Liverpool ο Michael Edwards μαζί με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας βρίσκονται στο Παρίσι και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή πριν αναχωρήσει για Ρωσία η αποστολή της Εθνικής Γαλλίας.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Fekir θα γίνει ο αντικαταστάτης του Salah.
Αισιοδοξία για τη μεταγραφή του Fekir.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com