Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Δεν ξέρω γιατί ήθελαν να φύγουν Suarez και Coutinho»

«Δεν ξέρω γιατί ήθελαν να φύγουν Suarez και Coutinho»

Luis Suarez και Philippe Coutinho ήταν δύο πολύ ηχηρές αποχωρήσεις από τη Liverpool επί διοικήσεως της FSG. Βέβαια, ο πρόεδρος της FSG και ιδιοκτήτης της Liverpool John Henry, φαίνεται να μην καταλαβαίνει τη σκοπιμότητα πίσω από τις επιλογές και των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο Henry προσωπικά δεν βρίσκει λόγο να αποχωρήσει κάποιος από τη Liverpool για λογαριασμό της Barcelona, όπως έκαναν ο Βραζιλιάνος με τον Ουρουγουανό.

«Ίσως φταίει που είμαι Αμερικάνος αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέλει να αφήσει τη Liverpool. Mία ομάδα με πλούσια ιστορία και παράδοση, εκατομμύρια οπαδούς και στην πραγματικότητα οπαδούς σε κάθε χώρα του πλανήτη. Ειδικά για να πάνε σε ένα πρωτάθλημα με ισχνό ανταγωνισμό. Παίζουν 30 ασήμαντα παιχνίδια περιμένοντας το Champions League. Θα μπορούσαν να παίζουν σε αυτό το παιχνίδι αύριο αλλά θα το δουν απλά. Αλλά και ο Mike Gordon και ο Michael Edwards και όλοι οι scouts μας αντιμετώπισαν εξαιρετικά τις καταστάσεις» είπε ο Αμερικάνος παράγοντας που βρίσκεται στο Κίεβο και ευελπιστεί αύριο να δει τη δεύτερη κούπα επί εποχής FSG μετά το League Cup το 2012.

O Coutinho και ο Suarez πήγαν στην Καταλονία από το Merseyside
O Coutinho και ο Suarez πήγαν στην Καταλονία από το Merseyside
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com