Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Αντικαταστήστε τον Karius»

«Αντικαταστήστε τον Karius»

Το βραβείο του German Football Ambassador κέρδισε ο Karius!

Μπορεί ο Loris Karius να έχει κερδίσει τη θέση του στα δοκάρια της Liverpool με τις ευχές του Jurgen Klopp, ωστόσο δύο πρώην θρυλικοί παίκτες των Κόκκινων που γνώρισαν στιγμές δόξας στα γήπεδα της Ευρώπης, ζητούν την αντικατάσταση του το καλοκαίρι.

Ο Klopp έδειξε εμπιστοσύνη ως τώρα στον συμπατριώτη του, παρά μια σειρά αξιοσημείωτων λαθών του στη διάρκεια της πρώτης του σαιζόν στο Merseyside, ενώ και στη δεύτερη του ασκήθηκε κριτική κάποιες φορές.
Παρ’ όλα αυτά ο Γερμανός τερματοφύλακας έπαιξε τον ρόλο του και αυτός στην φετινή πορεία της Liverpool στο Champions League, και η βελτίωση του θεωρείται αξιοσημείωτη.

Ο Phil Thompson όμως δήλωσε ότι το καλοκαίρι ο Γερμανός θα πρέπει να παραχωρήσει τη θέση του σε μία νέα μεταγραφή , λέγοντας:« Ας αφήσουμε το παιδί να απολαύσει τους πανηγυρισμούς από την πρόκριση στο τελικό του Champions League, αλλά αν με ρωτήσετε για το αν πρέπει να αντικατασταθεί, θα απαντήσω προφανώς. Το σίγουρο είναι ότι βελτιώθηκε πολύ και αυτό συνέβη από την περίοδο της μεταγραφής του van Dijk και μετά. Γνωρίζω ότι έκανε τα λάθη του και δεν ήταν και πολλά ,αλλά αν με ρωτάτε νομίζω ότι θα απαντήσω όπως και πολλοί οπαδοί της Liverpool, ότι χρειαζόμαστε δηλαδή έναν νέο τερματοφύλακα» σχολίασε στο Sky Sports ο πρώην αρχηγός της ομάδας της Liverpool που είχε νικήσει στον τελικό του 1981!

Τα σχόλια του τα επιδοκίμασε και ο Mark Lawrenson, ο οποίος πρόσθεσε με τη σειρά του: «Τα πάει πολύ καλύτερα πλέον, αλλά θυμάμαι στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στη Roma, στο 0-0 που είχε αφήσει τη μπάλα να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια του και να χτυπήσει στο δοκάρι. Αν είχε μπει γκολ τα πράγματα τώρα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Είμαι σίγουρος ότι η Real θα τον θεωρήσει ως τον αδύνατο κρίκο της ομάδας» ολοκλήρωσε.

Eπιμέλεια : Φάνης Φλώρος

Ο Karius έχει πάρει την θέση του Mignolet στο τέρμα της Liverpool.
Ο Karius έχει πάρει την θέση του Mignolet στο τέρμα της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com