Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Νέα σενάρια για τον Pulisic της Dortmund

Νέα σενάρια για τον Pulisic της Dortmund

O Christian Pulisic απασχόλησε το ρεπορτάζ της Liverpool το  καλοκαίρι του 2016, όταν ο Jurgen Klopp προσπάθησε να τον φέρει στη Liverpool κατά το τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου τότε.

Μάλιστα, είχε πείσει τη Liverpool να καταθέσει πρόταση 15.000.000 ευρώ για τον Αμερικανό μεσοεπιθετικό αλλά χωρίς θετική ανταπόκριση από τη Borussia Dortmund. Σύμφωνα όμως με την προβληματική σε εγκυρότητα γερμανική εφημερίδα Bild, o πρώην προπονητής των Βεστφαλών θέλει να δοκιμάσει ξανά την τύχη του για τον νεαρό που έφερε εκείνος στο Signal Iduna Park με μία πρόταση που αυτή τη φορλα θα αγγίζει τα 60.000.000.

Ο Pulisic ήρθε στη Γερμανία και την Bundesliga ως παίκτης για τα πλάγια ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια έχει αγωνιστεί περισσότερο και στον άξονα με αποτέλεσμα να είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο σαν εξτρέμ στο 4-3-3 που αγαπά ο Klopp αλλά ενδεχομένως και ως εσωτερικός μέσος. Δεν αποκλείουμε, ο προπονητής της Liverpool να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του με τους παίκτες που δημιουργικά θα καλύψουν το κενό του Philippe Coutinho.

O Klopp ήταν εκείνος που έφερε τον Pulisic στη Bundesliga
O Klopp ήταν εκείνος που έφερε τον Pulisic στη Bundesliga
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com