Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino για πάντα στη Liverpool!

Firmino για πάντα στη Liverpool!

O Roberto Firmino συμφώνησε με την Liverpool και επεκτάθηκε το συμβόλαιο του για 3 ακόμη χρόνια, μέχρι δηλαδή το 2023, αφού πριν επεκταθεί θα ήταν στο Anfield μέχρι το 2020!

Ο Βραζιλιάνος συμφώνησε στο ποσό των 180.000 λιρών την εβδομάδα, σαν κι αυτό του Virgil van Dijk και ανέρχεται συνολικά στις 9.000.000 λίρες τον χρόνο. Εκείνος δηλώνει: «Ήταν μια εύκολη απόφαση. Ο σύλλογος εδώ με έχει ωριμάσει και με έχει στηρίξει. Είμαι πολύ ,πολύ χαρούμενος εδώ. Τα πάντα μου ταιριάζουν. Οι συμπαίκτες μου είναι φανταστικοί και είμαι ευγνώμων που μπορώ και παίζω στη Liverpool.»

Συνεχίζει: «Αγαπώ να παίζω για την Liverpool FC. Οι οπαδοί είναι εξαιρετικοί και φανταστικοί στον τρόπο που μας στηρίζουν. Είναι δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια και αυτά που κάνουν σε κάθε ματς είναι υπέροχα.»

Ο Firmino έχει κάνει 140 εμφανίσεις από τον ερχομό του το 2015 και έχει σκοράρει 50 γκολ. Φέτος, διανύει μία εξαιρετικά παραγωγική χρονιά με 27 τέρματα στο ενεργητικό του. Διάφορες πηγές αναφέρουν μάλιστα πως σειρά έχουν Sadio Mane και Mohamed Salah, για να ανανεώσουν και να μείνουν περαιτέρω στην κόκκινη πλευρά του Merseyside!

Ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Firmino!
Ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Firmino!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com