Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah και Liverpool χωρίς φρένα!

Salah και Liverpool χωρίς φρένα!

Salah vs Bournemouth

Ο Jürgen Klopp παρέταξε την ομάδα όπως ακριβώς με την Manchester City, ξεκουράζοντας όμως τον James Milner. Την θέση του πήρε ο Jordan Henderson. Η Liverpool δεν φάνηκε καθόλου κουρασμένη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Η πρώτη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους Reds. Ήρθε στο 3′ από πάσα του Arnold προς τον Salah, αλλά το σουτ του βγήκε ελάχιστα άουτ. Ήρθε το πρώτο κόρνερ στο 6′ για την ομάδα του Merseyside αλλά δεν καρποφόρησε κάποια ευκαιρία. Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας σημειώθηκε από σέντρα του Henderson, πήρε την κεφαλιά ο Mane, απέκρουσε προσωρινά ο Begovic αλλά ο Σενεγαλέζος πήρε το ριμπάουντ και σημείωσε το 1-0 στο 7′. Εν συνεχεία, εκτελεί φάουλ ο Arnold στο 16′, αλλά ο Begovic σταμάτησε την πορεία της μπάλας. Στο 18′ ο Henderson έκανε μία πολύ καλή πάσα στον Salah, αλλά ο τερματοφύλακας της Bournemouth μπλόκαρε την μπάλα. Ακυρώθηκε σωστά γκολ της Bournemouth στο 24′ ως οφσάιντ, όπου είναι η πρώτη και τελευταία σημαντική ευκαιρία της στο πρώτο αυτό μέρος. Στο 26′ ο Salah σουτάρει, αλλά η μπάλα περνάει άουτ. Στο 32′ έγινε εξαιρετικό ένα-δύο Henderson με Salah, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ. Στο 35′ κλέβει ο Henderson την μπάλα, πασάρει ο Mane στον Chamberlain, εκείνος σουτάρει αλλά η μπάλα βγαίνει κόρνερ. Στο 45′ ο Lovren έκανε μια σέντρα με στόχο τον Mane, αλλά ο τελευταίος την έστειλε αουτ. Στο 1′ των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι, αλλά η εικόνα της Liverpool είναι εξαιρετική σε αυτό το πρώτο ημίχρονο.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Bournemouth άρχισε να πιέζει θέλοντας να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Η Liverpool φάνηκε να έχει χάσει την συγκέντρωση της, σε σχέση με το πρώτο μέρος. Όμως στο 56′, δοκιμάζει ένα σουτ ο van Dijk εκτός περιοχής, το οποίο περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 62′, ο Mo δοκιμάζει ένα σουτ, αλλά ήταν αρκετά αδύναμο και Βόσνιος goalkeeper μπλόκαρε την μπάλα. Το δεύτερο γκολ για την Liverpool ήρθε στο 69′ μετά από καταπληκτική σέντρα του Arnold και ανέλαβε ο «Αιγύπτιος Θεός». Με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά προς τα πίσω «μάτωσε» τα δίχτυα του Begovic και έγραψε το 2-0. Ακολούθησε όμορφο σουτ του Mane, αλλά βγήκε ελάχιστα άουτ. Η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας ήρθε στο 77′, όπου βγήκε ο Mane και μπήκε ο Milner. Τρομερή επέμβαση του Karius στο 82′ σε σουτ-εξ επαφής του Mousset. Αυτή ήταν και η πιο σημαντική ευκαιρία για την Bournemouth στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 83′ βγαίνει ο Lovren και μπαίνει ο Klavan. Στα τελευταία λεπτά, η φιλοξενούμενη ομάδα πίεσε, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 89′ ο Chamberlain κάνει σουτ εκτός περιοχής, αλλά δεν είχε τύχη. Το τρίτο γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 90′ με σουτ του Firminο στην κλειστή γωνία του Begovic, επιβεβαιώνοντας ότι η μπροστινή τριάδα έχει πάρει «φωτιά» φέτος. Ο Firmino βγήκε στο πρώτο από τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων και τον αντικατέστησε ο Solanke. Το παιχνίδι έληξε και ο πίνακας του σκορ έγραψε το τελικό 3-0.

Η ομάδα μας ήταν καταιγιστική. Να σημειωθεί ότι ο Sadio Mane, με αυτό του το γκολ, ξεπέρασε Demba Ba και πλέον είναι ο κορυφαίος Σενεγαλέζος σκόρερ στο πρωτάθλημα!

Salah vs Bournemouth
Salah vs Bournemouth
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com