Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola:»Μεγάλη η επιρροή της διαιτησίας»

Guardiola:»Μεγάλη η επιρροή της διαιτησίας»

Ο Pep Guardiola έκανε δηλώσεις και κατηγόρησε την διαιτησία. Όμως έδωσε και μια ευχή στην συνέχεια της Liverpool στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Guardiola είπε: «Την προηγούμενη σεζόν με την Monaco, δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι από τον ίδιο διαιτητή. Του είπα ότι τελευταίος ακούμπησε ο Milner κι ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Δεν τον προσέβαλα και με απέβαλε. Έχει μεγάλη διαφορά όταν τελειώνεις το ημίχρονο με το σκορ στο 2-0. Το πρώτο γκολ του Mohamed Salah στο Anfield ήταν οφσάιντ, το γκολ του Jesus επίσης ήταν γκολ, όχι οφσάιντ. Υπήρξε πέναλτι στον Raheem Sterling από τον Andy Robertson μπροστά στον διαιτητή. Η επιρροή ήταν μεγάλη».

Ο Ισπανός όμως έδωσε και μια ευχή στη Liverpool: «Πρέπει να πω πολλά συγχαρητήρια στη Liverpool για την πρόκριση της. Εύχομαι να εκπροσωπήσει επάξια το αγγλικό ποδόσφαιρο στα ημιτελικά. Είναι κορυφαίο ομάδα με έναν κορυφαίο προπονητή και μπορώ να πω ότι αξίζει να βρίσκεται στον τελικό. Σχετικά με το παιχνίδι, τα πρώτα 45′ ήταν πολύ καλά για μας. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το γκολ του Salah, τα πράγματα άλλαξαν. Αλλά θεωρώ ότι χειριστήκαμε καλά το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού».

Την διαιτησία κατηγόρησε ο Pep Guardiola.
Την διαιτησία κατηγόρησε ο Pep Guardiola.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com