Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συναγερμός στην αστυνομία για το πούλμαν της Liverpool

Συναγερμός στην αστυνομία για το πούλμαν της Liverpool

Ιδιαίτερα μέτρα θα λάβει η αστυνομία ώστε να μην επαναληφθούν όσα συνέβησαν πριν το Liverpool – Manchester City με το πούλμαν της φιλοξενούμενης τότς City έξω από το Anfield, με ανεγκέφαλους να σπάνε το πούλμαν των Citizens πετώντας αντικείμενα.

Σήμερα, οι αστυνομικές δυνάμεις όπως και το προσωπικό ασφαλείας θα είναι αυξημένο ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επανάληψης τέτοιων συμπεριφορών και εικόνων. Μάλιστα, τα πούλμαν των δύο ομάδων αναμένονται ευθέως από το τούνελ υπηρεσιών του γηπέδου σε έναν υπόγειο χώρο πάρκινγκ.

Επίσης, η τακτική της ομάδας του Manchester να πουλά εισιτήρια σε φίλους της ομάδας που έχουν αγοράσει στο παρελθόν κάποιο εισιτήριο δημιουργεί την αισιοδοξία στην αστυνομία αλλά και στη γηπεδούχο πως δεν θα υπάρξουν οπαδοί της Liverpool διάσπαρτοι μέσα στο γήπεδο και ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας του Guardiola.

Aς ελπίσουμε πως φαινόμενα σαν και αυτά που είδαμε έξω από το Anfield θα εκλείψουν και θα απολαύσουμε ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι εντός των τεσσάρων γραμμών διότι εκεί υπάρχουν οι πρωταγωνιστές.

Συναγερμός για το πούλμαν της Liverpool απόψε στο Etihad
Συναγερμός για το πούλμαν της Liverpool απόψε στο Etihad
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com