Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη»

Chamberlain: «Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη»

Την πρόσοψη του στο αυριανό ντέρμπι έχει στρέψει ο Chamberlain.

Ο Alex Oxlade-Chamberlain σκόραρε για άλλη μια φορά σε παιχνίδι με την Manchester City για λογαριασμό της Liverpool. Φυσικά, είχε «ματώσει» τα δίχτυα των «Citizens» σε εκείνο το δραματικό παιχνίδι του 4-3 στο Anfield.

Ο μέσος παραδέχεται πως προπονούνταν για να κάνει ένα τέτοιο σουτ: «Ήταν ένα καλό σουτ. Ο χώρος ανοίχτηκε μπροστά μου και αποφάσισα να το κάνω. Το έχω δουλέψει αρκετά και ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Γενικότερα, το 3-0 είναι μια εξαιρετική αρχή για μας, ειδικά όταν έγινε στο πρώτο ημίχρονο».

Φυσικά και επεσήμανε τους οπαδούς: «Ξέραμε ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε δυνατά και μας βοήθησαν οι οπαδοί σε αυτό. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη ακόμη και στην προθέρμανση. Πιστεύω ότι αυτό μας ώθησε να μπούμε δυναμικά στο γήπεδο. Θεωρώ ότι κερδίσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο αμυνθήκαμε σωστά».

Προσέθεσε: «Το απολαύσαμε χθες και σήμερα δουλεύουμε πάλι. Υπάρχει ένα τεράστιο παιχνίδι μπροστά μας και το ντέρμπι μας περιμένει. Θα «πάρουμε μπρος» στην προπόνηση και θα παλέψουμε για τους 3 βαθμούς, χωρίς αμφιβολία».

Στον κόσμο έκανε αναφορά ο Ox Chamberlain.
Στον κόσμο έκανε αναφορά ο Ox Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com