Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολλή δουλειά για την πρόκριση και χαμόγελα για Salah

Πολλή δουλειά για την πρόκριση και χαμόγελα για Salah

Εμείς, οι -ακόμη εκστασιασμένοι- οπαδοί της Liverpool, θαυμάσαμε την χθεσινή, ώριμη και πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας μας απέναντι σε ένα ξεκάθαρο φαβορί. Ο «υπαίτιος» της χθεσινοβραδινής επιτυχίας που ακούει στο σκορ «3-0» όμως, Jürgen Klopp, δεν άφησε αυτή τη χαρά να τον συνεπάρει. Επιπλέον, κάνει λόγο και για τον τραυματισμό του Mohamed Salah.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη: «Δεν έχουμε περάσει ακόμη στην επόμενη φάση. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Επίσης δεν μπορώ να αγνοήσω ότι παίζουμε το Σάββατο με την Everton. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, η Manchester City θα έχει την ευκαιρία της και θα προσπαθήσει ξανά. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Δεν είμαστε στην επόμενη φάση. Γιατί να πανηγυρίσω;»

Ο προπονητής της Liverpool προσέθεσε: «Βρίσκομαι πολύ καιρό σε αυτόν τον χώρο. Πριν χρόνια, έπαιζε η Dortmund στην Μαδρίτη με την Real Madrid, χάσαμε 3-0 και όλοι είπαν πως τελείωσε. Ήμουν πολύ θυμωμένος. Στην έδρα μας έπρεπε να κερδίσουμε με 5-0, χωρίς καμιά αμφιβολία, αλλά βάλαμε μόνο 2 γκολ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, ήταν μόνο το ημίχρονο».

Συνεχίζει: «Θα είναι δύσκολο να σκοράρουμε στο Etihad. Έχουμε δεχθεί ήδη 5 γκολ εκεί! Πάντως, δεν θέλω να λέω ότι κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, δεν πιστεύω σε αυτά. Δεν ήμουν ποτέ σε μία τέτοια αλλά πάντα ήξερα ότι θα μπορούσα να τις κερδίσω!»

Όλοι κοίταζαν με ανησυχία την αποχώρηση του Mohamed Salah στο 50′. Ο Klopp είπε για τον τραυματισμό του: «Δεν ξέρω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή. Ήρθε στην άκρη και είπε πως ένιωσε κάτι. Είπε: [Είμαι καλά]. Αλλά προς το παρόν πρέπει να περιμένουμε την διάγνωση».

O Mohamed Salah αποχωρεί από το παιχνίδι με την Manchester City στο 50'.
O Mohamed Salah αποχωρεί από το παιχνίδι με την Manchester City στο 50′.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com