Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > To μήνυμα του Hendo στον Salah!

To μήνυμα του Hendo στον Salah!

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Liverpool με την Watford δεν ήταν άλλος παρά ο Mohamed Salah! O αιγύπτιος βασιλιάς του Anfield πρωταγωνίστησε με 4 γκολ και 1 ασίστ στην επικράτηση με 5-0 των Reds για την Premier League, και όπως ήταν φυσικό… καβάτζωσε την μπάλα του αγώνα για να έχει να θυμάται την αναμέτρηση, στο πρώτο του χατ-τρικ (που έγινε τελικά καρέ) στα Αγγλικά γήπεδα.

Αυτήν την μπάλα θέλησε να κρατήσει και ένα μικρό ενθύμιο από τους συμπαίκτες του, οι οποίο είτε έγραψαν κάτι είτε υπέγραψαν πάνω σε αυτήν. Μάλιστα, ο Jordan Henderson έβαλε ένα μικρό, λιτό άλλα χαρακτηριστικό μήνυμα. «Συγχαρητήρια σούπερσταρ, του έγραψα στην μπάλα, το άφησα πολύ απλό» παραδέχτηκε ο Henderson.

Ο Henderson μίλησε για το Champions League.

«Έχεις κάποιον με την αυτοπεποίθηση το Mo που κάνει το δυσκολότερο μέρος του παιχνιδιού, δηλαδή το να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Από κει και έπειτα ως ομάδα δουλεύεις σκληρότερα και ο Mo ή ο Sadio ή ο Bobby θα είναι εκεί για να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα. Κάτι που είχαμε να δούμε από την εποχή του Luis» κατέληξε ο Hendo.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com