Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Can: «Δεν μετάνιωσα που έφυγα από τον Guardiola»

Can: «Δεν μετάνιωσα που έφυγα από τον Guardiola»

Απάντησε στον Τύπο ο Can.

Ενδεχομένως, ο Emre Can θα φύγει από τη Liverpool το καλοκαίρι που μας έρχεται, καθώς μένει ελεύθερος και τον «πολιορκούν» πολλοί, μεγάλοι σύλλογοι. Έχει περάσει 4 σεζόν με την ομάδα και αποκτήθηκε από τη Bayer Leverkusen για 10 εκατ. λίρες.

O 24χρονος έφυγε από την Bayern Munich του Guardiola το 2013. Σε γερμανικό κανάλι, απάντησε στο γιατί δεν έχει μετανιώσει για αυτή του την κίνηση: «Σήμερα μπορείτε να δείτε ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Έκανα καλή προετοιμασία με τον Pep, αλλά ήμουν μικρός και ήθελα να παίζω. Τότε  κάναμε μια πολύ ειλικρινή συζήτηση. Μου είπε: [Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τώρα ότι θα παίξεις την επόμενη εβδομάδα]».

O Can παραδέχεται πως δεν μετάνιωσε που έφυγε από την Bayern Munich.
Ο Can παραδέχεται πως δεν μετάνιωσε που έφυγε από την Bayern Munich.

«Μετά άρπαξα την ευκαιρία με τη Leverkusen, που και αυτή έπαιζε στο Champions League. Για πολλούς ήταν ένα βήμα πίσω αλλά για μένα όχι. Πάντα έπαιζα στη Leverkusen και σήμερα αυτό έχει αποδώσει καρπούς».

Για τον Jürgen Klopp είπε: «Έχω εξελιχθεί πολύ με τον Klopp. Του είμαι ευγνώμων και έχει πολλή πλάκα να δουλεύεις μαζί του».

Μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία του να γίνει διεθνούς κλάσης παίκτης. Ο Γερμανός μέσος έχει κάνει 166 εμφανίσεις με τη φανέλα της Liverpool από το 2014 μέχρι σήμερα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com