Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Του Salah το κάγκελο και …τέζα και η Watford!

Του Salah το κάγκελο και …τέζα και η Watford!

O Salah μίλησε για την πρώην του ομάδα, την Chelsea.

O Mohamed Salah συνεχίζει να έχει στα κάγκελα τους οπαδούς της Liverpool με τα κατορθώματά του, τα οποία ήταν αρκετά για μία νίκη και ένα πολύ άνετο απόγευμα απέναντι στη Watford! Ο διαστημικός Αιγύπτιος έκανε ξανά τα δικά του και μετά τον Δεκέμβριο του 2013 και το καρέ του Suarez με τη Norwich το Anfield είδε καρέ σε ένα παιχνίδι! Oι  Reds δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου, επιβλήθηκαν με 5-0 των Hornets και προσωρινά επέστρεψαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ούσα στο +7 από την πέμπτη Chelsea, στο +2 από τη δεύτερη Tottenham και στο -2 από τη δεύτερη United, οι οποίες έχουν όλες ένα παιχνίδι λιγότερο. Σε ένα πάρα πολύ κρύο απόγευμα, οι παίκτες του Klopp ζέσταναν τους φίλους τους και ξεπέρασαν την ήττα του Old Trafford πριν από λίγες ημέρες! Το ματς :

Α Ημίχρονο :

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πραγματικό παγετό αλλά ο Salah ζέστανε το κοινό και τους συμπαίκτες του πολύ νωρίς! Μόλις στο τέταρτο λεπτό, ο Mo Salah πήρε πάσα από τον Mane μέσα στην περιοχή, ξάπλωσε πραγματικά τον Britos στο παγωμένο τερέν και σκόραρε με το δεξί για το 1-0 με το…καλησπέρα στην αναμέτρηση! Ο Salah έτσι έγινε ο πρώτος μετά τους Fowler το 1996 και τον Suarez το 2014 που σκόραρε 25 γκολ στην Premier League σε μία σεζόν ενώ έγινε και ο δεύτερος Αφρικάνος παίκτης που το καταφέρνει και πλέον κυνηγά τα 29 γκολ του Didier Drogba τη σεζόν 2009/2010! Στο 27ο λεπτό, το Anfield πάγωσε περισσότερο με τον Can να αποχωρεί και τη θέση του να παίρνει ο Milner. Ίσως η αλλαγή αυτή να ήταν προληπτική αλλά σίγουρα υπάρχει αγωνία μέχρ νεωτέρας. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες στιγμές αλλά οι Reds το ήλεγχαν απόλυτα χωρίς να έχουν απειληθεί στο ελάχιστο από τους φιλοξενούμενους. Στο 37 ο Richarlison πήρε κεφαλιά που μπλόκαρε ο Karius για να υπενθυμίσει ότι η Watford έχει παλμό στο παιχνίδι. Στο 39, ο Καρνέζης είπε εντυπωσιακά όχι σε σουτ του Firmino μετά την πάσα του Salah στην κόντρα αλλά και το τακουνάκι του Bobby που έβγαλε νοκ άουτ ξανά τον ταλαίπωρο Britos που έβγαλε τετ α τετ τον Βραζιλιάνο. Ο Salah λίγο αργότερα πέτυχε το 26ο του τέρμα στη σεζόν και ενώ το ρολόι έγραφε το 43ο λεπτό της αναμέτρησης! Ο Mane βρήκε τον Robertson αριστερά, ο Σκωτσέζος έκανε ιδανική σέντρα και ο Salah σκόραρε για το 2-0 που κεφαλαιοποιεί πλήρως την ανωτερότητα της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο! Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο σε ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα.

salah

Β Ημίχρονο :

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ. Και ΤΙ ΓΚΟΛ! Ο Salah γύρισε στη μικρή περιοχή και ο Firmino σκόραρε με καταπληκτικό τακουνάκι μπροστά στο Kop! Απλά μαγεία με τον Αιγύπτιο να σερβίρει πέρα από το να σκοράρει! Στο 53 η Watford άγγιξε το γκολ πιο πολύ από ποτέ στο απόγευμα με το απευθείας φάουλ του Pereyra από πλάγια θέση να χτυπά στη συμβολή των δοκών. Το παιχνίδι κυλούσε με διαχείριση εκ μέρους των «Κόκκινων», οι οποίοι τα είχαν όλα υπό έλεγχο. Στο 70ο λεπτό, ο Klopp απέσυρε τον Wijnaldum που ήταν κακός για ακόμη ένα παιχνίδι και πέρασε στη θέση του τον Oxlaide Chamberlain. O Ox στο 77 δοκίμασε την τύχη του με ένα σουτ αλλά ο Καρνέζης μπλόκαρε σταθερά. Ο Salah όμως συνέχισε να είναι ΑΣΤΑΜΆΤΗΤΟΣ! Έκανε ότι ήθελε Doucoure, Mariappa, Britos και Hughes με αλλεπάλληλες προσποιήσεις και με το αριστερό  σκόραρε το πρώτο χατρικ του με τη φανέλα της Liverpool και έστειλε σε έξαλλα πανηγύρια το Kop! Στο 85, ο Ings άγγιξε ένα γκολ που ψάχνει πολύ καιρό αλλά ο Καρνέζης είπε όχι με σπουδαία επέμβαση στο πλαινό τετ α τετ του Άγγλου επιθετικού.  Ο Ings είδε τον Έλληνα κίπερ να λέει όχι και στο αμέσως επόμενο λεπτό αλλά η μπάλα κατέληξε στον Mo Salah που δεν μπορούσε να αστοχήσει σε ανυπεράσπιστη εστία για το 5-0 σκοράροντας 4 γκολ σε 4 σουτ!

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Reds θριαμβευτές, με ένα ιδανικό παιχνίδι πριν τις διακοπές των εθνικών ομάδων. Επόμενο ραντεβού των Reds με τον κόσμο τους πλέον στις 31 Μαρτίου με αντίπαλο την Crystal Palace!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com