Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard : «Κορυφαία απόδοση για να κερδίσουμε τη City»

Gerrard : «Κορυφαία απόδοση για να κερδίσουμε τη City»

O Gerrard ανυπομονεί για μία αναμέτρηση που δεν έτυχε να ζήσει σαν παίκτης

Ο Steven Gerrard κάλεσε τους νεαρούς του παίκτες να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους αν θέλουν να έχουν φιλοδοξίες για να περάσουν το εμπόδιο της Manchester City σήμερα στις 15.00 ώρα Ελλάδος και να πάνε στα ημιτελικά του UEFA Youth League.

Μετά τη Manchester United άλλος ένας αντίπαλος από την ίδια πόλη απειλεί την πορεία της Liverpool και ο θρύλος των Reds γνωρίζει πως λάθη και μετριότητες πολύ δύσκολα θα συγχωρεθούν σήμερα από τους νεαρούς «Πολίτες».

«Δεν θα ονοματίσω ατομικά αλλά χρειαζόμαστε εμφανίσεις από όλα τα παιδιά. Δεν μπορούν να σε κουβαλήσουν μερικοί παίκτες στα προημιτελικά μιας τέτοιας διοργάνωσης. Το επίπεδο του αντιπάλου είναι τόσο υψηλό που δεν θα σε αφήσουν να κερδίσεις αν δεν αποδώσουν όλοι. Θα χρειαστούμε τουλάχιστον 8/10 κορυφαίες εμφανίσεις για να τα καταφέρουμε είναι τόσο απλό. Οι καλές ομάδες και οι καλοί παίκτες κερδίζουν προημιτελικούς. Είσαι καλός παίκτης; Μπορείς να αποδώσεις στα δύσκολα; Αν θέλεις να διακριθείς ως σπουδαίος σε αυτή την ομάδα, πρέπει να αποδίδεις σε αυτές τις στιγμές» είπε ξεκάθαρα χωρίς να μασήσει λέξει από τα λόγια του ο coach Gerrard.

O Gerrard ξέρει ότι απαιτείται σπουδαία εμφάνιση για να προκριθεί σήμερα η Liverpool
O Gerrard ξέρει ότι απαιτείται σπουδαία εμφάνιση για να προκριθεί σήμερα η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com