Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευμένος από την εμφάνιση ο Van Dijk

Απογοητευμένος από την εμφάνιση ο Van Dijk

Καθόλου ευχαριστημένος με το χθεσινό αποτέλεσμα και την εμφάνιση  δεν ήταν ο Virgil Van Dijk, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο την Manchester United ως παίκτης της Liverpool είδε την ομάδα του να φεύγει με άδεια χέρια χθες το μεσημέρι από το Old Trafford.

Ο Ολλανδός αμυντικός στάθηκε στα λάθη του πρώτου ημιχρόνου, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να σκοράρουν οι Red Devils δύο πανομοιότυπα και πολύ φθηνά γκολ.

«Ήταν απογοητευτικό να δεχτούμε δύο τέτοια πανομοιότυπα γκολ  και ήταν δύσκολο να τους διασπάσουμε καθώς έμειναν πίσω και περίμεναν την κόντρα επίθεση.  Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να τους διασπάσουμε. Πρώτα από όλα δεν έπρεπε να δεχτούμε δύο τέτοια γκολ στο πρώτο ημίχρονο διότι αυτό τους επέτρεψε να καθίσουν πίσω. Έπειτα ήλπιζαν μόνο στην κόντρα επίθεση. Χρειαζόταν να τους διασπάσουμε αλλά δεν ήταν ικανοποιητική η προσπάθεια» είπε ο πρώην αμυντικός της Southampton που είδε εαυτόν να τιμωρείται όπως και οι συμπαίκτες του δύο φορές από τον Marcus Rashford στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

O Van Dijk δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση
O Van Dijk δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com