Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τελευταία στιγμή κρίνεται του Pogba!

Τελευταία στιγμή κρίνεται του Pogba!

pogba

Σήμερα το πρωί ο Paul Pogba θα υποβληθεί σε σχετικό τεστ φυσικής κατάστασης για να διαπιστωθεί κατά πόσο έτοιμος είναι για τον μεσημεριανό αγώνα του Σαββάτου. Ο Γάλλος- ο οποίος δεν έβγαλε όλη την προπόνηση της ομάδας του την Παρασκευή, δεν έμεινε ελεύθερος από τραυματισμούς, από τότε που επέστρεψε στο Manchester.

Θυμίζουμε ότι έχασε ήδη δύο μήνες αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού, του ίδιου μάλιστα που είχε ταλαιπωρήσει τον παίκτη στον περσινό αγώνα με την FC Rostov! Στον αγώνα επίσης της ομάδας του εναντίον της Newcastle, φάνηκε καθαρά η δυσφορία του παίκτη να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα.

Μετά όμως την έντονη φημολογία κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου ότι υπήρχε ρήξη ανάμεσα σε αυτόν και τον Jose Mourinho, o 24χρονος έπαιξε σημαντικό ρόλο στις νίκες της United εναντίον των Chelsea και Crystal Palace, αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες των οπαδών της ομάδας του για την αναγέννηση του παίκτη.

pogba

 

Σύμφωνα λοιπόν με τον Rob Dawson του ESPN, ο Pogba θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολος για τον αγώνα με τη Liverpool, μετά την αδυναμία του παίκτη να ολοκληρώσει την προπόνηση της Παρασκευής.

Πάντως το ιατρικό team της Manchester, δεν απέκλεισε τον παίκτη από τις επιλογές του προπονητή του και σίγουρα οι οπαδοί της United θα προσεύχονται για να δουν τον Γάλλο στον αγωνιστικό χώρο, να παίζει δίχως προβλήματα εναντίον της Liverpool!

Θεωρείται επίσης σχεδόν σίγουρο ότι ο Eric Bailly – που δεν έχει παίξει από τον Νοέμβριο – θα ξανακάνει την εμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους, ξεκινώντας με τον αγώνα του Σαββάτου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com