Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αποθέωση του Twitter για τον Oxlade-Chamberlain!

Αποθέωση του Twitter για τον Oxlade-Chamberlain!

Μπορεί η μεταγραφή του να έγινε αντικείμενο… κοροϊδίας από ένα μεγάλο μέρος του κόσμου της Arsenal, όμως ο Alex Oxlade-Chamberlain τώρα δικαιώνεται! Ο παίκτης των Reds, ο οποίος έχει την ταμπέλα των πολλών δεκάδων εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν για χάρη του από τη Liverpool το καλοκαίρι να τον ακολουθεί σε ο,τι κι αν κάνει, δείχνει επιτέλους να βρίσκεται τόσο ο ίδιος σε ένα καλό φεγγάρι, όσο και η ομάδα!

Ο 24χρονος Άγγλος έχει εκμεταλλευτεί την θέση που άφησε η απώλεια Coutinho και δείχνει τώρα καλύτερος από ποτέ, ανεβάζοντας σε κάθε παιχνίδι την απόδοσή του. Και το… κόκκινο Twitter έδειξε να το αναγνωρίζει, καθώς μετά την ασίστ του στον Mohamed Salah στο χθεσινό παιχνίδι και μετά από άλλη μία καλή εμφάνιση, γέμισε σχόλια υπέρ του Ox.

«Ο Oxlade-Chamberlain είναι ο τύπος που πούλησε το εισιτήριό του για το πρώτο ταξίδι του Τιτανικού» έγραψε ένα χρήστης του Twitter, για να προσθέσει ένας άλλος «Προς όλους τους φίλους της Arsenal που γελούσαν το καλοκαίρι, ο Ox είναι 15 βαθμούς ψηλότερα από εσάς και με το ένα πόδι στους 8 του Champions League!»

Fun times…

chamberlain

chamberlain

chamberlain

chamberlain

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com