Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολλοί οι μνηστήρες, ένας ο Can!

Πολλοί οι μνηστήρες, ένας ο Can!

O Emre Can παραμένει παίκτης της Liverpool μέχρι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του. Ο γερμανός διεθνής ακούγεται πως έχει πολλές προτάσεις από άλλους συλλόγους, κάτι που επιβεβαιώνει και ο γενικός διευθυντής της Juventus, Giuseppe Marotta.

Σύμφωνα με τον Marotta: «Θέλουν πολλοί τον Emre Can, λόγω των δυνατοτήτων του, αλλά και επειδή θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Είναι λογικό να έχει προσελκύσει τόσους πολλούς, αλλά εμείς στην Juventus κάναμε και κάνουμε τις κινήσεις μας.Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άλλοι σύλλογοι που ανταγωνίζονται γι ‘αυτόν και ότι αυτά τα κλαμπ είναι σίγουρα από τα καλύτερα στον κόσμο.Όπως, όμως, πάντα λέω, το πεπρωμένο ενός παίκτη βρίσκεται στο κεφάλι του. Αν αποφασίσει να έρθει στο Τορίνο και τη Γιουβέντους, θα είμαστε ευτυχείς και εάν αποφασίσει να συμμετάσχει σε άλλη ομάδα τότε θα εκμεταλλευτούμε μια άλλη ευκαιρία».

O Can με τη φανέλα της Liverpool.
O Can με τη φανέλα της Liverpool.

O Γερμανός τον Νοέμβριο φάνηκε αβέβαιος σχετικά με το τι έχει αποφασίσει για το μέλλον του: «Θα μπορούσα να υπογράψω με άλλον σύλλογο τον Γενάρη,  αύριο όμως μπορεί να ανανεώσω με την Liverpool. Θα δούμε».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com