Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακόμη πιο κοντά το νέο προπονητικό κέντρο στο Kirkby!

Ακόμη πιο κοντά το νέο προπονητικό κέντρο στο Kirkby!

To όνειρο του νέου προπονητικού στο Kirkby είναι πλέον ακόμη πιο κοντά στο να λάβει σάρκα και οστά καθώς το δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του Liverpool συμφώνησε στην παραχώρηση της προβλεφθείσας έκτασης στους Reds.

Έναντι 160.000 λιρών θα αγοραστούν 16 στρέμματα ώστε να επεκταθεί σε συνολική έκταση 60 στρεμμάτων το όλο συγκρότημα.  Το πλάνο αναμόρφωσης εγκρίθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2018. Η Liverpool αναμένεται επίσης να βελτιώσει συνολικά τις αθλητικές και όχι μόνο ανέσεις της περιοχής με νέα γήπεδα, χώρους αποδυτηρίων, φύτευση πρασίνου αλλά και χώρους για πεζό κόσμο και κατοικίδια ζώα.

Η ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου αναφέρει πως η αξία της πώλησης είναι ανάλογη της χρήσης που πρόκειται να γίνει στην περιοχή ενώ το οριστικό κόστος θα επανεκτιμηθεί μόλις συναφθούν οριστικά οι συμφωνίες για κάθε ένα κομμάτι του έργου συνολικά.

Έτσι, η επιθυμία του Jurgen Klopp να έρθει στον ίδιο χώρο η πρώτη ομάδα και η ακαδημία της ομάδας λαμβάνει σάρκα και οστά δείχνοντας την απόλυτη στήριξη της FSG στο όραμα του Γερμανού τεχνικού.

Από τα πλέον υπερσύγχρονα στην Ευρώπη θα είναι το νέο προπονητικό κέντρο της Liverpool στο Kirkby
Από τα πλέον υπερσύγχρονα στην Ευρώπη θα είναι το νέο προπονητικό κέντρο της Liverpool στο Kirkby
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com