Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ισορροπία γκολ και τροπαίων θέλει ο Henderson

Ισορροπία γκολ και τροπαίων θέλει ο Henderson

O Henderson στάθηκε και στο γκολ του Firmino

O Jordan Henderson θεωρεί πως η Liverpool πρέπει σιγά σιγά να πάει το παιχνίδι της στο επόμενο στάδιο ισορροπώντας το εξαιρετικό της ποδόσφαιρο και τα γκολ που σκοράρει πραγματικά με το…τσουβάλι με τις πολλές νίκες αλλά και την κατάκτηση τροπαίων.

Ο πρώην μέσος της Sunderland ήταν μέλος και της ομάδας του Brendan Rodgers τη σεζόν 2013-2014, η οποία σκόραρε 101 φορές στο πρωτάθλημα αλλά έχασε στο νήμα το στέμμα του πρωταθλήματος αλλά και της τωρινής η οποία έχει φθάσει 103 γκολ πριν μπει ο Μάρτιος.

Ωστόσο, ο αρχηγός θεωρεί πως όσο συνεχίζεται το υψηλό επίπεδο εμφανίσεων θα δοθεί στη Liverpool και η δυνατότητα να κατακτήσει τίτλους.

«Eίχα το προνόμιο να αγωνιστώ με φανταστικούς επιθετικούς στη Liverpool και ελπίζω οι τρεις που έχουμε τώρα να συνεχίσουν έτσι διότι είναι φανταστικοί μέχρι τώρα. Το να σκοράρεις μέχρι το Φεβρουάριο  100 γκολ είναι φανταστικό αν και μπορείς να παίξεις εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να κερδίσεις 1-0. Πιστεύω παίζουμε με σωστό τρόπο, οι ουδέτεροι χαίρονται να μας βλέπουν αλλά στο τέλος το παιχνίδι είναι για να κερδίζεις.  Δεν έχει σημασία πως το κάνεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Αλλά αν αποδίδουμε όπως μπορούμε κάθε εβδομάδα, θα δώσουμε στους εαυτούς μας πιθανότητες για ένα τρόπαιο. » δήλωσε ο Hendo.

Καλά τα γκολ αλλά πρέπει να έρθουν και τίτλοι σύμφωνα με τον Henderson
Καλά τα γκολ αλλά πρέπει να έρθουν και τίτλοι σύμφωνα με τον Henderson

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com