Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aldo: «Salah με κάτι από…. Messi, μπορεί τα 40!»

Aldo: «Salah με κάτι από…. Messi, μπορεί τα 40!»

Με το γκολ του απέναντι στην West Ham, o Mohamed Salah έπιασε τον John Aldridge ως ο παίκτης με την καλύτερη επιθετική επίδοση σε μία σεζόν στους Reds, έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια. Ο Aldo, γράφοντας στην στήλη του στη Liverpool ECHO σχολίασε τον Αιγύπτιο εξτρέμ και όχι μόνο, φτάνοντας μέχρι και τα… τυφλά γκολ του Roberto Firmino!

«O Salah ισοφάρισε την καλύτερή μου επίδοση αλλά τώρα ελπίζω ότι μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 40 γκολ και πιστεύω ότι θα το κάνει. Έχει άλλα 10 παιχνίδια Premier League να αγωνιστεί, συν το Champions League και μπορεί να βρει άλλα 10 γκολ, είναι πραγματικά απίστευτος. Για έναν εξτρέμ να τα κάνει αυτά, δεν έχω λόγια να σχολιάσω. Μπορεί να το κάνει κάθε χρόνο για τη Liverpool; Γιατί όχι; Είναι μόλις 25 και ακόμα δεν έχει φτάσει στην κορυφή των δυνατοτήτων του. Έχει κάποια χρονια και δεν πιστεύω ότι θα είναι θέμα.»

«Ο κόσμος πιστεύει ότι μετά από την έκρηξη της πρώτης του σεζόν θα τον μάθουν, αλλά οι κινήσεις του είναι δύσκολες να τις παίξεις άμυνα, θυμίζει τον Lionel Messi σε αυτό το κομμάτι, αλλά δεν είναι ο μόνος με τεχνική. Τι να πει κανείς για τον Firmino και το γκολ χωρίς κοίταγμα!»

Ιπτάμενος Salah, κάνει το 0-2 της Liverpool απέναντι στην Porto

«Αν το δοκίμαζα δεν θα πετύχαινα καν τη μπάλα! Σοβαρά τώρα, δείχνει τι μπορείς να κάνεις όταν έχεις αυτοπεποίθηση. Σκοράρει όσο ποτέ και βοηθάει παντού. Οπότε νομίζω ότι είναι οκ που το κάνει, δεν είναι ασέβεια. Οκ, δεν θα το κάνει αν στον ημιτελικό του Champions League το σκορ είναι 0-0, αλλά αν ξέρεις ότι δεν κινδυνεύεις, δεν έχεις κάτι να χάσεις» κατέληξε ο Aldridge

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com