Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενθουσιασμένος με την «ολοκληρωτική» εμφάνιση ο Klopp!

Ενθουσιασμένος με την «ολοκληρωτική» εμφάνιση ο Klopp!

Ο Klopp πανηγυρίζει μετά την επικράτηση της Liverpool κόντρα στην Porto.

Ένας ενθουσιασμένος Jurgen Klopp εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Liverpool με την West Ham. O Γερμανός προπονητής είδε τους Reds να σκορπάνε την ομάδα του David Moyes με 4-1 και δεν μπορούσε να ήταν οτιδήποτε άλλο παρά ικανοποιημένος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ολοκληρωτική μας αυτή εμφάνιση, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.» είπε ο Klopp. «Ήμασταν πάρα μα πάρα πολύ καλοί σήμερα. Είχαμε προβλήματα σε μια-δυο καταστάσεις αλλα επιστρέψαμε άμεσα και δεν υποφέραμε καθόλου. Σκοράραμε κάποια φανταστικά γκολ και φτιάξαμε πολλές φάσεις σε μία ομάδα του Moyes, πολύ οργανωμένη και με καλό μομέντουμ και ποιότητα. Δεν έχω τίποτα να κριτικάρω απόψε, για να είμαι ειλικρινής.»

firmino west ham
O Firmino κάνει το 3-0

«Είμαι χαρούμενος που δεν παίξαμε αμέσως μετά την Porto, καθώς είναι παγίδια για μία ομάδα να κερδίζει με 5 γκολ εκτός έδρας και χωρίς να το περιμένει κανείς και μετά να πρέπει να είσαι έτοιμος άμεσα για τον επόμενο αγώναα. Για να είμαι ειλικρινής τώρα δεν σκέφτομαι την Newcastle, αλλά από αύριο η προετοιμασία ξεκινάει και τελείωσε. Όλοι παλεύουν για τα πάντα στο πρωτάθλημα και το είπα και παλιότερα, όλοι παλεύουν για την κατηγορία, την εξάδα, κάτι, και θα είναι πολύ έντονη αυτή η περίοδος. Γι’αυτό και ήταν σημαντικό αυτό το τρίποντο σήμερα, μας βοήθησε πολύ»

«Θα έπαιρνα και την νίκη με 1-0 σήμερα, άσχημη και δύσκολη, με την West Ham να έχει 4 δοκάρια και τον Loris 20 αποκρούσεις» αστειεύτηκε ο Klopp. «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Προφανώς και είναι καλό που τους αξίζαμε κιόλας, παίξαμε καλά και μπορεσαμε να κρατήσουμε το μικρό αυτό σερί με τα καλά αποτελέσματα. Η Southampton ήταν απαραίτητη για εμάς, η Porto αναπάντεχη και η West Ham ξέραμε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, οπότε χαρούμενος που τα καταφέραμε» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com