Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έζησε ένα όνειρο στο Porto ο Danny Ings

Έζησε ένα όνειρο στο Porto ο Danny Ings

Ings

Ο Danny Ings αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο UEFA Champions League την περασμένη Τετάρτη όταν μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με την Porto στην Πορτογαλία.

Ήταν ακόμη μια σημαντική στιγμή για έναν ποδοσφαιριστή συνεπή στο ραντεβού με την ατυχία μιας και πάνω που η καριέρα του είχε πάρει την ανιούσα τραυματίστηκε σοβαρά. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να απολαμβάνει την επάνοδο του αλλά και να εκπληρώνει όνειρα, ένα εκ των οποίων ήταν το ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Για το ντεμπούτο του στο Champions League μίλησε ο Ings
Για το ντεμπούτο του στο Champions League μίλησε ο Ings.

«Το να κάνω το ντεμπούτο μου στη διοργάνωση ήταν κάτι σπουδαίο για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Το πιο σημαντικό όμως ήταν η νίκη της ομάδας. Τέτοια νίκη εκτός έδρας είναι τεράστιο αποτέλεσμα. Ήταν τεράστια στιγμή για μένα και θέλω να χτίσω σε αυτήν και να προσπαθήσω με τα παιδιά να κερδίσω όσα περισσότερα ματς γίνεται για να δούμε που μπορούμε να φθάσουμε. Πριν κάτι μήνες αμφέβαλλα για το αν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο αλλά το να είμαι στην ομάδα του Champions League, να παίρνω λεπτά και να βοηθώ το Sadio να κάνει χατ τρικ ήταν κάτι πολύ όμορφο» είπε ο πρώην επιθετικός της Burnley.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com