Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Χαίρομαι να σκοράρω για την ομάδα που στήριζα μικρός!»

Salah: «Χαίρομαι να σκοράρω για την ομάδα που στήριζα μικρός!»

Ο Henderson μίλησε για τον Salah.

Είναι ό,τι πιο καυτό κυκλοφορέι στο Merseyside. Mε τα 30 (and counting) γκολ του φέτος, ο Mohamed Salah συνεχίζει να τρελαίνει άπαντες τους οπαδούς των Reds! O Αιγύπτιος πρόσθεσε ένα ακόμα γκολ στον χθεσινό θρίαμβο επί της Porto, δείχνοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, κάτι που δεν θα γινόταν αν δεν βρισκόταν και σε ένα περιβάλλον που του αρέσει να βρίσκεται, όπως εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό FourFourTwo.

Ιπτάμενος Salah, κάνει το 0-2 της Liverpool απέναντι στην Porto
Ιπτάμενος Salah, κάνει το 0-2 της Liverpool απέναντι στην Porto

«Ήξερα την ιστορία του συλόγου και με το που μου δόθηκε η ευκαιρία ήξερα ότι έπρεπε να πραγματοποιηθεί» είπε ο Salah στο τεύχος Μαρτίου του γνωστού περιοδικού. «Το ξέρω ότι είμαι καλός! Ήμουν καλός παίκτης στην Roma, είχα δύο φοβερές σεζόν κα ιήμουν πολύ χαρούμενος,  όμως είμαι ο άνθρωπος που θέλει να βάζει πίεση στον εαυτό του διαρκώς. Δεν ξέρω αν αξίζω να αποκαλούμαι ως ο ‘Βασιλιάς του Kop’ πλέον, δεν είναι αρμοδιότητά μου να ανακηρυχθώ, θα αφήσω τους φαν να το αποφασίσουν αυτό. Εγώ είμαι απλά χαρούμενος που σκοράρω γκολ για την ομάδα που στήριζα από παιδί, αυτό έχει σημασία!» τόνισε ο Salah, ο οποίος αναφέρθηκε και στο Champions League.

«Οι αναμνήσεις μου ως παιδί είναι να βλέπω στο Champions League τον Zidane, τον Totti και τον Ronaldo. Είναι απίστευτο συναίσθημα να ακους τη μουσική πριν τη σέντρα» είπε ο Αιγύπτιος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com