Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απέφυγε τη σύγκριση με τον Suarez o Firmino

Απέφυγε τη σύγκριση με τον Suarez o Firmino

O Firmino της Liverpool παλεύει με τον Barkley της Everton

Ο Roberto Firmino ρωτήθηκε στα πλαίσια της συνέντευξής του στο Esporte για τη σύγκριση που γίνεται μεταξύ εκείνου και ενός προκατόχου της θέσης του «9» στη Liverpool, του σπουδαίου Luis Suarez ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα θετικός σε μία τέτοια σκέψη.

Αν σε κάτι σίγουρα ομοιάζουν οι δύο ποδοσφαιριστές είναι στο πόσο ακούραστα και σκληρά δουλεύουν για τους υπόλοιπους δέκα συμπαίκτες τους ωστόσο ο Βραζιλιάνος θέλει να γράψει τη δική του ιστορία , ξέχωρα από την όμορφη, όπως τη χαρακτηρίζει, ιστορία που έγραψε ο El Pistolero με την κόκκινη φανέλα.

Διαφορετικές οι πορείες των Firmino και Suarez σύμφωνα με τον πρώτο
Διαφορετικές οι πορείες των Firmino και Suarez σύμφωνα με τον πρώτο

«Ο Suarez είναι σπουδαίος παίκτης και έγραψε μία πολύ όμορφη ιστορία εδώ με τη φανέλα της Liverpool. Aσφαλώς όποιος επιθετικός θα έφθανε εδώ μετά από εκείνον θα ένιωθε πίεση. Αλλά νομίζω τη διαχειρίζομαι καλά και προσπαθώ να γράψω τη δική μου ιστορία με αυτή τη φανέλα.  Και εγώ και η ομάδα εξελισσόμαστε κάθε χρόνο και φέτος έχουμε κάνει καλά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.  Το παιχνίδι απέναντι στη Manchester City έδειξε πως θα διεκδικήσουμε όμορφα πράγματα και ελπίζω να κατακτήσουμε στο τέλος της χρονιάς έναν τίτλο για τους φιλάθλους μας.» είπε το νούμερο 9 της ομάδας μας και ελπίζουμε τα γκολ του να συνεχιστού σήμερα στο St’Marys Stadium.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com