Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Klopp εξηγεί το πως θα καλύψει το κενό Coutinho

O Klopp εξηγεί το πως θα καλύψει το κενό Coutinho

Για την ζωή μετά Coutinho μίλησε ο Klopp.

Εξηγήσεις για το πως προτίθεται να καλύψει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν το κενό που άφησε η φυγή του Philippe Coutinho, έδωσε ο Jurgen Klopp. O Βραζιλιάνος έφυγε ως γνωστός έναντι 142 εκατομμυρίων λιρών για την ομάδα της Barcelona, με τον Klopp να αποφασίζει να μην ξοδέψει τα χρήματα του παίκτη απλά για να τα ξοδέψει και να ικανοποιήσει τους… απαιτητικούς, αλλά να στηριχτεί στις ιδίες δυνάμεις της ομάδας μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι για τα λεφτά» είπε ο Klopp. «Κανείς δεν μου είπε ότι πρέπει να σκέφτομαι για αυτά γιατί είμαστε πάντα λογικοί, και θέλουμε να κάνουμε το σωστό. Προφανώς δεν διστάζουμε να ξοδέψουμε, το κάναμε καναδυο φορές, αλλά δεν είναι θέμα της στιγμής είναι θέμα του να κάνεις τη σωστή απόφαση.»

«Πραγματικά πιστεύω ότι ο Adam Lallana δεν είναι αντικαταστάτης του Coutinho, αλλά επέστρεψε κι αυτό είναι καλό. Είναι άλλος ένας φανταστικός, επιθετικός μέσος. Έχει τα ίδια στημένα με τον Coutinho; Όχι. Αλλά έχει άλλα πολλά χαρίσματα και μπορεί να μας κάνει ισχυρότερους. Και φυσικά υπάρχουν και άλλοι παίκτες. Ο Ox ήταν εδώ όλη την ώρα μαζί με τον Phil αλλά μπορεί να κάνει τη δουλειά, ο Milly επίσης, ο Gini, οπότε όλοι είναι εδώ και μπορούν να μας βελτιώσουν και να αναπτυχθούν μέσα στη σεζόν, οπότε όλα είναι καλά.»

Σημαντική η επιστροφή του Lallana.
Σημαντική η επιστροφή του Lallana για τον Jurgen Klopp.

«Αν υπάρχει κάτι εμφανώς σωστό στο μεταγραφικό παζάρι τότε κανείς δεν θα πει να μην το κάνουμε, αλλά δεν είναι να κάνεις κάτι για να ηρεμήσεις την κατάσταση ή να δείξεις στον κόσμο ότι δεν κοιμόμαστε» ξεκαθάρισε ο Γερμανός. «Πρέπει να κάνεις το σωστό και στο χρονικό σημείο που είμαστε, αυτή η κατάσταση είναι η σωστή.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com