Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιφυλακτικός για μεταγραφές και Sturridge o Klopp

Επιφυλακτικός για μεταγραφές και Sturridge o Klopp

Τον Sturridge στο Μιλάνο ενδεχομένως να δούμε σύμφωνα με την Tuttosport

Ο Daniel Sturridge αποτελεί παίκτη που ενδιαφέρει της Internazionale Milano και Sevilla όπως κατέστησαν σαφές και οι δύο ομάδες με τις προσεγγίσεις τους στη Liverpool για τον Άγγλο επιθετικό.

Δεν θα μπορούσε ο Klopp να μην ερωτηθεί σήμερα από τους εκπροσώπους των media για το μέλλον του Sturridge και έδωσε έμφαση στο πόσους παίκτες χρειάζεται η Liverpool μέχρι το τέλος της σεζόν :

Πιθανό το σενάριο αποχώρησης του Sturridge τον Γενάρη.
Πιθανό το σενάριο αποχώρησης του Sturridge τον Γενάρη.

«Έχουμε ένα μακρύ και αποφασιστικό κομμάτι στη σεζόν να παίξουμε ακόμη. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες και θα δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση.» προτού απαντήσει και σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν μεταγραφές μέχρι την 31 Ιανουαρίου :

« Αν κάτι εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά μου ασφαλώς και θα το ψάξουμε.  Πρώτα από όλα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τους φανταστικούς παίκτες που έχουμε ήδη. Ο Αdam Lallana δεν είναι αντικαταστάτης του Coutinho διότι είναι διαφορετικοί παίκτες αλλά παραμένει ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής.» είπε ο Klopp καθιστώντας σαφές πως η Liverpool θα κινηθεί για παίκτη μόνον αν παρουσιαστεί μία ευκαιρία που δεν μπορεί να απορρίψει.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com