Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κάνει σκέψεις για το μέλλον του ο Mignolet

Κάνει σκέψεις για το μέλλον του ο Mignolet

O Mignolet φωνάζει στους συμπάικτες του

Η δεύτερη κάθοδος του Simon Mignolet στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων για χάρη του Loris Karius έχει βάλει σε σκέψεις τον ίδιο, όπως παραδέχτηκε δημόσια σε δηλώσεις του, σχετικά με το μέλλον του στην Liverpool. Δεδομένης της ηλικίας του (30) και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Simon δείχνει πολύ προβληματισμένος για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η απόφαση του Klopp – και θέλει να σκεφτεί το δικό του μέλλον.

«Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν φέτος, ξέρω που βρίσκομαι και η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Ο Klopp μου μίλησε ειλικρινά. Προφανώς και δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την απόφαση, αλλά πάντα πρέπει να σέβομαι την απόφαση του προπονητή. Όταν ήρθε και το παιχνίδι με την City, επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου» ανέφερε ο Βέλγος πορτιέρο.

Τέλος εποχής για τον Mignolet;
Τέλος εποχής για τον Mignolet;

«Πάντα προσπαθώ να παραμένω ήσυχος και ψύχραιμος. Έχω επιστρέψει πιο δυνατός από παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, όμως πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου. Προφανώς το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στην προπόνηση και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όμως είμαι 30 χρονών και το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται το καλοκαίρι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ αυτή η κατάσταση. Δεν μπορώ να χάσω άλλο χρόνο» συμπλήρωσε, εμφανώς απογοητευμένος.

Μοιάζει να είναι το τέλος εποχής για τον Simon Mignolet που υπηρετεί την ομάδα από το 2013, καθώς και η ECHO έγραψε ότι πλέον η Liverpool είναι πολύ πιθανό να στραφεί στην αγορά των τερματοφυλάκων το καλοκαίρι. Το ενδεχόμενο να στραφεί από τώρα φαντάζει δύσκολο, καθώς ο James Pearce το έχει διαψεύσει, ωστόσο όλα είναι πιθανά μετά από αυτέ τις εξελίξεις.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com