Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάει δανεικός στην Championship ο Grujic;

Πάει δανεικός στην Championship ο Grujic;

Τραυματίστηκε χθες ο Marko Grujic.

Πέρα από την υπόθεση Can, υπάρχει και το μέτωπο των υποψήφιων δανεικών, με τον Marko Grujic να έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να αγωνιστεί εκτός Liverpool μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με τον James Pearce, o Jurgen Klopp είναι θετικός στο ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός ο Σέρβος μέσος ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Οι West Ham και Huddersfield ενδιαφέρονται σοβαρά για τον δανεισμό του Grujic, ωστόσο η Liverpool θέλει να έχει εγγυήσεις ότι ο παίκτης θα ξεκινάει ως βασικός, παρά να παραχωρηθεί ως παίκτης ρόστερ.

O Marko Grujic είναι πιθανὀ να αποχωρήσει τον Ιανουάριο
O Marko Grujic είναι πιθανὀ να αποχωρήσει τον Ιανουάριο

Ως αποτέλεσμα, πολλές ομάδες από την δεύτερη κατηγορία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Marko, με την Liverpool να εξετάζει όλες τις προτάσεις στα χέρια της. Υπήρχε φήμη και για ενδιαφέρον της Galatasaray, ωστόσο ο Klopp προτιμάει να κρατήσει τον Σέρβο εντός Αγγλίας.

«Μου αρέσει πολύ σαν παίκτης. Έχει βελτιωθεί απίστευτα πολύ, όμως δεν βρίσκεται συχνά στην αποστολή. Θα σκεφτούμε το ενδεχόμενο του δανεισμού του. Πραγματικά βλέπω τον Marko να παίζει στο μέλλον για την Liverpool» είχε δηλώσει πρόσφατα ο Γερμανός τεχνικός για τον Grujic.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com