Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον ο Goretzka

Δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον ο Goretzka

Ο Leon Goretzka με την φανέλα της εθνικής Γερμανίας.

Ο Leon Goretzka παρά τη φημολογία που τον θέλει να προτιμά τη Bayern Munchen ως επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται να μην βιάζεται καθόλου να αποφασίσει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Ο ίδιος ο παίκτης, προ λίγων μηνών είχε δηλώσει πως δεν θα βιαστεί να πάρει την όποια απόφασή του ωστόσο είχε θέσει ως απώτατο όριο λήψης της το τέλος του Γενάρη. Όπως ισχυρίζεται το γερμανικό περιοδικό Kicker, o νυν μέσος της Schalke δεν έχει ακόμη αποφασίσει που θα παίζει το ποδόσφαιρό του από το καλοκαίρι.

Παρά το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της Bayern ο Goretzka δεν έχει κατασταλάξει
Παρά το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της Bayern ο Goretzka δεν έχει κατασταλάξει

Bayern, Liverpool, Arsenal, Barcelona παρουσιάζονται όλες από η φημολογία στο κυνήγι του παίκτη ωστόσο και η Schalke έχει κάνει αρκετά μεγάλη πρόταση στον 23χρονο κεντρικό μέσο προκειμένου να τον πείσει να μείνει «Βασιλικός Μπλε» ωστόσο το σενάριο με τις λιγότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι να μείνει ο Γερμανός κάτοικος Veltins Arena.

Βέβαια καλό θα ήταν να μην βιαζόμαστε υιοθετώντας διάφορες φήμες καθώς ο παίκτης μάλλον πράγματι δεν έχει ακόμη αποφασίσει που θέλει να παίξει. Ευχόμαστε να πεισθεί από το σχέδιο του Jurgen Klopp, καθώς είναι ένας παίκτης που έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο προπονητής των «Κόκκινων».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com