Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποκύπτει στις ορέξεις των Barca – Coutinho η FSG;

Υποκύπτει στις ορέξεις των Barca – Coutinho η FSG;

Σκέφτεται το μέλλον του ο Coutinho.

Η σημερινή μέρα δεν ξεκινάει καθόλου καλά στο ρεπορτάζ των Reds, καθώς τα νέα για την υπόθεση Coutinho δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Το αντίθετο μάλλον, θα λέγαμε.

Σύμφωνα με την ECHO, η Liverpool «χάνει» την μάχη για τον Philippe, καθώς η παρουσία της στο Champions League σε συνδυασμό με πρόταση για αύξηση αποδοχών δεν δείχνει να είναι αρκετή για να πείσει τον Βραζιλιάνο να μείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Ο ίδιος, συνεχίζει το ρεπορτάζ, επιμένει στην μετακίνησή του στην  Βαρκελώνη από τώρα, μην έχοντας διάθεση να παραμείνει άλλο στο Merseyside.

Αφήνει τον Coutinho η FSG;
Αφήνει τον Coutinho η FSG;

Οι εκπρόσωποι του παίκτη πιστεύουν ότι η Barcelona θα καταθέσει σύντομα πρόταση 140 εκατομμυρίων λιρών, με τα 35 να είναι υπό την μορφή μπόνους, ανάλογα με αριθμούς συμμετοχών και κατακτήσεις τίτλων.

Το εν λόγω δημοσίευμα της ECHO (το οποίο υπογράφει ο Pearce) είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό, την ώρα που ο ίδιος δημοσιογράφος έγραφε τις πρώτες ώρες της έκρηξης του θέματος ότι η Liverpool κρατάει όλα τα χαρτιά. Αφού αληθεύει αυτό – και δεν το αμφισβητώ επ’ουδενί, είναι πραγματικότητα – οποιαδήποτε οπισθοχώρηση της διοίκησης στο θέμα είναι ντροπή για τον σύλλογο, όπως και η δικαιολόγησή της από «κυβερνητικούς εκπροσώπους».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com