Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thomas Lemar με ολίγη από… Alexis στην ονοματολογία!

Thomas Lemar με ολίγη από… Alexis στην ονοματολογία!

To μόνο βέβαιο ειναι πως ο Lemar θα κοστίσει πολλά χρήματα για να έρθει στο λιμάνι

Ο Thomas Lemar είναι αδιαμφισβήτητα το #1 όνομα για την διάδοχη κατάσταση στον Philippe Coutinho. Mε τις φήμες περί αποχώρησης του Βραζιλιάνου να γίνονται ολοένα και εντονότερες και να φαίνεται πως είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι, κάτι τέτοιο θα είναι αναπόφευκτο, οι Reds λογικό είναι να συνδέονται με παίκτες μεγάλου βεληνεκούς που θα μπορούσαν να καλύψουν αυτό το κενό. Και κάπου εκεί έρχεται ένα όνομα έκπληξη: Αυτό του Alexis Sanchez!

O Χιλιανός, που είχε αρνηθεί την πρόταση της Liverpool το 2014 για να πάει στην Arsenal, βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Emirates, καθώς μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και πλέον μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Η ομάδα του Arsene Wenger θα σκεφτόταν την πώληση τώρα, από τη στιγμή που δεν προτίθεται να ανανεώσει και κάπου εκεί έρχεται και η Liverpool! Σύμφωνα με το ισπανικό έντυπο Don Balon, η ομάδα σκέφτεται σοβαρά να κρούσει την πόρτα των Gunners για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, του οποίου πριν λίγους μήνες βέβαια η μεταγραφή στη Manchester City έμοιαζε τελειωμένη.

sanchez

Kατα τα άλλα, τα πιο… ουσιαστικά κατάπως φαίνεται νέα έρχονται στο μέτωπο του Lemar. O Γάλλος παίκτης της Monaco, σύμφωνα με την Mirror και τον John Cross, παραμένει ενεργά στο στόχαστρο των Reds για τον Γενάρη, οι οποίοι μάλιστα επικοινώνησαν με την ομάδα της Monaco ώστε να βρεθεί λύση και να έρθει στο Merseyside από τώρα. Σύμφωνα με Γαλλικές πηγές, ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους Reds ήδη από το καλοκαίρι και την συμφωνία που δεν ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο και απλώς περιμένει πότε θα καμφθεί η αντίσταση της Monaco για να βγάλει τα «ερυθρόλευκα» και να ντυθεί στα «κόκκινα».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com