Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οδηγεί την κούρσα για Goretzka η Liverpool;

Οδηγεί την κούρσα για Goretzka η Liverpool;

Ο Leon Goretzka με την φανέλα της εθνικής Γερμανίας.

Το πιο ‘hot’ όνομα αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όσον αφορά την θέση του κέντρου είναι ο Leon Goretzka. Ο Γερμανός μέσος μένει ελεύθερος από την Schalke το καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τον Ιανουάριο. Το όνομά του παίζει έντονα στο ρεπορτάζ της Liverpool, ενώ ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και από τις United, Barcelona, Juventus και Bayern Munchen.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, η Liverpool έχει προβάδισμα για την απόκτηση του 22χρονου μέσου της Schalke ως ελεύθερου το καλοκαίρι. Καταθέτει μάλιστα ως δυνατά χαρτιά την συνεργασία με τον Jurgen Klopp και την ύπαρξη του πρώην συμπαίκτη του, Joel Matip, καθώς και του Naby Keita. Αναφέρει ότι η Schalke ελπίζει ακόμα στην παραμονή του Leon, ωστόσο η Liverpool μπορεί άνετα να του προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο.

O Goretzka θα απασχολήσει για καιρό το ρεπορτάζ πολλών ομάδων
O Goretzka θα απασχολήσει για καιρό το ρεπορτάζ πολλών ομάδων

Όλη αυτή η υπόθεση συνδυάζεται με αυτή του Emre Can που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και με το μέλλον του Coutinho να παραμένει αβέβαιο, ο Goretzka φαντάζει μία εξαιρετική λύση για το ενδεχόμενο κενό στο κέντρο, καθώς έχει τρομερές προοπτικές εξέλιξης. Αναμένουμε νεότερα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com