Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στο κυνήγι του Hirving Lozano της PSV η Liverpool;

Στο κυνήγι του Hirving Lozano της PSV η Liverpool;

Ο Hirving Lozano συνεχίζει να εντυπωσιάζει για την PSV, οπότε δεν θεωρείται περίεργο που προσελκύει το ενδιαφέρον των Αγγλικών ομάδων, με τις Liverpool και Arsenal να προηγούνται στο κυνήγι για την υπογραφή του. Ο ηλικίας 22 χρονών Μεξικανός έχει πετύχει ως τώρα 13 τέρματα και 7 assists σε 20 εμφανίσεις, σε όλες τους διοργανώσεις που συμμετείχε η ομάδα του.

Επιπλέον έχει πετύχει 7 τέρματα σε 24 εμφανίσεις ,φορώντας τη φανέλα της Εθνικής της χώρας του και το γεγονός ότι σε τόσο μικρή ηλικία μπορεί να καυχιέται για την εμπειρία του σε διεθνές επίπεδο, προσθέτει ειδικό βάρος στο βιογραφικό του. Αν και η αγαπημένη του θέση βρίσκεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης δεν έχει πρόβλημα να καλύψει το αντίθετο άκρο ή ακόμα και μία θέση στο κέντρο της ομάδας του.

Μπλέκουν την Liverpool σε σενάρια για τον ταλαντούχο Lozano.
Μπλέκουν την Liverpool σε σενάρια για τον ταλαντούχο Lozano.

Σύμφωνα λοιπόν με την The Express, οι Κόκκινοι και η Arsenal ,αντιμετωπίζοντας την δυσάρεστη προοπτική να χάσουν κάποια στιγμή τους Coutinho και Sanchez από το roster τους, αρχίζουν να κοιτάνε πιο έντονα προς την πλευρά του Μεξικανού – ο οποίος έχει κοστολογηθεί στα 42 εκ. λίρες.
Η Liverpool μάλιστα θεωρείται πιο κοντά στην απόκτηση του παίκτη, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει προηγηθεί των Λονδρέζων στις συζητήσεις για μια πιθανή μεταγραφή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com