Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Φανταστικός ο Mane, τα καλύτερα έρχονται για εκείνον»

«Φανταστικός ο Mane, τα καλύτερα έρχονται για εκείνον»

Ο Graeme Souness, δεν δίστασε να επαινέσει τον Sadio Mane ως έναν από τους καλύτερους παίκτες της Liverpool- στέλνοντας έτσι «μήνυμα» στους οπαδούς των Κόκκινων. Ο 25χρονος Mane, διανύει μια καλή περίοδο φορμαρίσματος , έχοντας σκοράρει 4 τέρματα και έχοντας δώσει 3 asssists σε 12 εμφανίσεις στην Premier League ,ως τώρα για την ομάδα του – ενώ έχει πετύχει και 3 τέρματα στην φάση των ομίλων του Champions League.

O Souness παραδέχθηκε λοιπόν στο Sky Sports ότι έχει εντυπωσιασθεί βαθύτατα από τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε ο Mane να κερδίσει τη θέση ενός από τους πιο βασικούς παίκτες στην ενδεκάδα των Κόκκινων, μετά τη μεταγραφή του από τη Southampton.

«O Mane είναι φανταστικός. Χωρίς να είναι μεγαλόσωμος είναι μάλιστα πολύ δυνατός παίκτης» είπε ο πρώην παίκτης θρύλος (και manager αργότερα) της Liverpool.

O Mane στην επίμαχη φάση
Ύμνοι Souness για Mane

«Έχοντας αυτόν στο ένα άκρο και τον Salah στο άλλο, η Liverpool έχει μετατραπεί σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα για να παίξεις εναντίον της. Τα καλύτερα έρχονται γι αυτόν, αφού έδειξε να προσαρμόζεται εύκολα ερχόμενος από την Αυστρία στη Southampton και στη συνέχεια στη Liverpool» δήλωσε.

Ο Sadio αναμένεται να ξεκινήσει στον αγώνα της Liverpool στην Boxing Day, εναντίον της Swansea στο Anfield, καθώς η ομάδα του θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Emirates εναντίον της Arsenal.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com