Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tο χρέος του Robertson στον James Milner

Tο χρέος του Robertson στον James Milner

Ο Andy Robertson αγοράσθηκε το καλοκαίρι για να αντικαταστήσει ως κανονικός αριστερός μπακ τον James Milner. Ωστόσο στην πορεία, έπεσε «θύμα» της αναγέννησης του Alberto Moreno. Ο τωρινός τραυματισμός του Ισπανού έχει δώσει στον Σκωτσέζο αριστερό μπακ συνεχόμενα παιχνίδια για πρώτη φορά αλλά ο Andy οφείλει πιο πολύ ευχαριστώ στον Milner.

Ευγνωμοσύνη στον Milner χρωστά ο Robertson όπως δήλωσε ο ίδιος
Ευγνωμοσύνη στον Milner χρωστά ο Robertson όπως δήλωσε ο ίδιος

« Είναι πολύ καλός με μένα (σ.σ ο MIlner). Είναι πρότυπο επαγγελματία και όλοι μπορούν να μάθουν από εκείνον.» είπε ο Robertson προτού συνεχίσει :

« Έχει παίξει σε πολλές σπουδαίες ομάδες και αυτή είναι η πρώτη σπουδαία ομάδα που αγωνίζομαι εγώ.  Έχει τεράστια εμπειρία.  Μου ζήτησε να μη ρίξω τα στάνταρ μου αλλά να κάνω υπομονή και να δουλεύω σκληρά.  Είμαι εδώ λίγους μήνες, έχω ακόμη μεγάλο συμβόλαιο και ευτυχώς μπορώ να εξελιχθώ και να ολοκληρωθώ διότι τώρα απέχω πολύ από αυτό.  Με βοήθησε να κρατήσω τα στάνταρ και το κεφάλι μου ψηλά σε δύσκολες στιγμές.  Και άλλοι το έκαναν. Ο Henderson ο αρχηγός μου μιλά συχνά.  Όταν δεν παίζεις χρειάζεσαι τέτοιους ανθρώπους.  Δεν ειχα ψευδαισθήσεις και ήξερα πως χρειάζεται υπομονή.  Ευτυχώς είμαι υπομονετικό άτομο.  Όσο δουλεύω και προοδεύω είμαι χαρούμενος.  Όταν παίζω πρέπει απλά να αξιοποιώ την ευκαιρία» είπε ο Robbo, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και αύριο βασικός για την επίσκεψη της Swansea στο Anfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com