Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο στόχαστρο του Kolasinac έχει μπει o Salah!

Στο στόχαστρο του Kolasinac έχει μπει o Salah!

Πανηγυρισμοί από το γκολ του Salah στο Merseyside Derby.

Ως «public enemy number 1» θα αντιμετωπίζει τον Mohamed Salah στο αποψινό παιχνίδι ο αμυντικός της Arsenal, Sead Kolasinac! Ο Αιγύπτιος εξτρέμ είναι «on fire» τη φετινή σεζόν κάτι που αναγνωρισε και ο Βόσνιος αμυντικός των Gunners, σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Emirates.

«Πρώτα έκαναν μία πολύ καλή μεταγραφή παίρνοντας τον Salah» είπε στο Arsenal.com o  Kolasinac. «Έχει ενσωματωθεί πολύ γρήγορα και σκοράρει πολλά γκολ, ενώ έχει δώσει και ασίστ. Όταν κοιτάς στους 4 που έχουν μπροστά, αλλά και στον πάγκο βλέπεις μεγάλη ποιότητα. Έχουν φοβερό ρυθμό. Δεν μπορείς να τους δώσεις χώρο και ξέρεις αν είναι ο άλλος πιο γρήγορο ότι δεν πρέπει να το κάνεις. Αν μπορούν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους τότε θα έχουμε θέμα, οπότε πρέπει να είμαστε κλειστά σε αυτούς»

H τριάδα Mane/Salah/Firmino
H τριάδα Mane/Salah/Firmino

«Αν ξέρεις ότι κάποιος είναι γρηγορότερος δεν του δίνεις χώρο, αλλά πας σφικτά και τον σταματάς από το να έχει ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τον χώρο του. Αυτό θα είναι αποφασιστηκό. Να μην χρησιμοποιήσει ο Salah αλλά και οι άλλοι μπροστινοί παίκτες την ταχύτητά τους, γιατί θα είναι δύσκολο να τους πιάσουμε» κατέληξε ο Kolasinac.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com