Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καθάρισε εύκολα την PSV Eindhoven η U23!

Καθάρισε εύκολα την PSV Eindhoven η U23!

O Brewster είναι η αιτία ακύρωσης του φιλικού αγώνα.

H U23 της Liverpool επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 επί της PSV Eindhoven στα πλαίσια του Premier League International Cup και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισής της στην τελική οχτάδα της διοργάνωσης.

O Brewster σκόραρε ΚΑΙ χθες ένα πανέμορφο γκολ για την U23
O Brewster σκόραρε ΚΑΙ χθες ένα πανέμορφο γκολ για την U23

Ο Rhian Brewster άνοιξε το δρόμο από νωρίς με ένα καταπληκτικό βολέ μετά από κοντρόλ με το στήθος της μακρινής μεταβίβασης του Jones, μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης.  Στα μέσα του ημιχρόνου ο Brewster ήταν εκείνος που σέρβιρε στον Harry Wilson το 2-0 ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Brannagan αστόχησε από τη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Wilson. O Virtue έκανε το 3-0 ενώ ο Soulas εκ μέρους των Ολλανδών αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ben Woodburn.

H ομάδα του Critchley έφθασε έτσι στους 6 βαθμούς αλλά για να περάσει στην επόμενη φάση θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα PSV Eindhoven – Newcastle United . Aκολουθεί η σύνθεση της Liverpool :

Liverpool: Kelleher, Whelan, Jones, Johnston, Juanma, Brannagan, Virtue, Ejaria (Alves), Woodburn (Adekanye), Wilson, Brewster (Kane).

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com