Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Δεν με νοιάζει η κριτική, θα συνεχίσω το rotation»

Klopp: «Δεν με νοιάζει η κριτική, θα συνεχίσω το rotation»

Ο Klopp μιλάει στην κάμερα.

Ένα από τα θέματα που βρίσκουν να καταλογίσουν στον Klopp φέτος, είναι το εκτεταμένο rotation, καθώς ο Jurgen έχει κάνει 59 αλλαγές στην ενδεκάδα φέτος, είκοσι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Όμως ο ίδιος δεν ακούει τις φωνές και θα μείνει πιστός στο rotation.

«Πρέπει να γίνει» είπε. «Είχαμε εφτά παιχνίδια σε 21 μέρες πριν την Everton και τώρα έχουμε έξι σε 18 μέρες. Είναι ακριβώς το ίδιο. Τίποτα δεν άλλαξε. Χρειαζόμαστε την καλύτερη ποιότητα για κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον αριθμό των αγώνων».

O Klopp στη συνέντευξη τύπου
O Klopp στη συνέντευξη τύπου. 

Ο Γερμανός τεχνικός μαθαίνει από το πάθημα της περσινής χρονιάς όπου η Liverpool λόγω μη βάθους πάγκου δεν έκανε rotation, με αποτέλεσμα τους καταστροφικούς Ιανουάριο και Φεβρουάριο και θέλει να το αποφύγει φέτος. Εξάλλου, το δεύτερο μέρος είναι πάντα πιο έντονο.

«Πιστεύω ότι το δεύτερο μισό της χρονιάς είναι διαφορετικό. Στην αρχή, παλεύεις για το πρωτάθλημα, για το Champions League, αλλά στο δεύτερο μέρος είναι πιο έντονο. Έχουμε το βάθος ούτως ώστε να κάνουμε rotation. Πήραμε παίκτες για τον παραπάνω λόγο».

Απλός, λιτός και περιεκτικός Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com