Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σε… γειτονικό στόχαστρο βρίσκεται ο Marko Grujic

Σε… γειτονικό στόχαστρο βρίσκεται ο Marko Grujic

Ο Marko Grujic με την φανέλα της Liverpool.

Στο στόχαστρο ομάδας από τη γείτονα Τουρκία και συγκεκριμένα αυτό της Galatasaray, φαίνεται πως βρίσκεται ο Marko Grujic. O 21χρονος Σέρβος μέσος της Liverpool βρίσκεται προ των πυλών του δανεισμού, ύστερα από την αποτυχία του να βρει σταθερό ρόλο στο rotation των Reds και κατάπως φαίνεται, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης παίζει δυνατά στην συζήτηση.

Όπως γράφεται στα ρεπορτάζ, οι Τούρκοι θέλουν τον Grujic δανεικό για 18 μήνες, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2018 δηλαδή ως και το τέλος της σεζόν 2018-2019. Αυτό είναι αναμενόμενο να ενδιαφέρει τους Reds, αν και είναι αλήθεια πως η προοπτική ενός τέτοιο μακροχρόνιου δανεισμού δεν είχε πέσει ποτέ στο τραπέζι. Τα δημοσιεύματα όμως δεν σταματάνε εκεί.

grujic

Η Τούρκικη Sporx υποστηρίζει ότι στόχος της Γαλατά είναι να μπει στον παίκτη οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του μετά το τέλος του δανεισμού του, με το ποσό που εκτιμάται να χρειαστεί, αν γίνει κάτι τέτοιο να είναι μόλις στα 5 εκατομμύρια λίρες! Αυτό το ποσό, όπως και η πιθανότητα μόνιμου αποχωρισμού του παίκτη από το κόκκινο ρόστερ είναι ένα ενδεχόμενο που για την ώρα δεν συγκεντρώνει τόσες πολλές πιθανότητες, καθώς ο Grujic έχει χαρακτηριστεί πολλάκις ως ένας παίκτης με στοιχεία να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Η απερισκεψία του στο γήπεδο δεν αναιρούν τα φυσικά και ατομικά του προσόντα, κάτι που κάνει μάλλον δύσκολο το ενδεχόμενο ύπαρξης οψιόν στον πιθανό δανεισμό του κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com