Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Κανείς δεν μου έχει πει ότι ο Coutinho θα φύγει»

Klopp: «Κανείς δεν μου έχει πει ότι ο Coutinho θα φύγει»

Στο τέλος της συνέντευξης τύπου ενόψει του ντέρμπι του Merseyside, ο Jurgen Klopp ρωτήθηκε για το μέλλον του Coutinho (ξανά), δίνοντας μία αρκετά ικανοποιητική απάντηση. Παράλληλα, μίλησε και για το παρατσούκλι «Fab Four» που έδωσαν στην τετράδα της επίθεσης.

«Ό,τι και να πω, δεν θα σταματήσετε να ρωτάτε, οπότε σκέφτηκα πως βγάζει νόημα το να μην απαντάω! Είμαι εντελώς μέσα στην κατάσταση. Και μπορώ να πω ότι κανένας δεν μου έχει πει έως τώρα ότι ο Coutinho θα φύγει, κανένας με επιρροή. Είμαι εντάξει με όλη αυτή τη κατάσταση, είχαμε μία μεγάλη ιστορία το καλοκαίρι, ωστόσο δεν θέλω να το σκεφτώ ξανά μέχρι το τέλος του Γενάρη διότι έχουμε είκοσι παιχνίδια μέχρι τότε. Δεν θα πω τίποτα μέχρι τότε και στις 31 Ιανουαρίου θα έρθω και θα πω «Τι όμορφα που περάσαμε μαζί!»».

Coutinho
Coutinho

Εδώ υπήρχε ο κίνδυνος να γίνει γκάφα, οπότε έσπευσε να διευκρινίσει ότι εννοεί εκείνον και τους δημοσιογράφους. Ξεκάθαρα λόγια από τον Kloppo, ο οποίος όταν ερωτήθηκε για το αν θα βάλει τους Fab Four μέσα, στάθηκε στο παρατσούκλι, λέγοντας πως αδικεί τους υπόλοιπους παίκτες.

«Δεν έχω θέμα με τα παρατσούκλια, όμως τα θεωρώ άδικα για τους υπόλοιπους. Είχαμε ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι στην West Ham και ο Ox ήταν μέσα. Έχουμε τον Adam Lallana που δεν είναι ακόμα έτοιμος, αλλά μπορεί να ταιριάξει με οποιοδήποτε σύνολο στον πλανήτη, κι έπειτα είναι και ο Sturridge, ο Solanke… Είναι άδικο γι’αυτούς». 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com