Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μίλησε για την άμυνα της Liverpool ο Crouch

Μίλησε για την άμυνα της Liverpool ο Crouch

Μίλησε για την άμυνα της Liverpool ο Crouch.

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool, Peter Crouch, υπερασπίστηκε τους αμυντικούς των Reds, οι οποίοι έχουν δεχθεί άσχημη κριτική την φετινή σεζόν.

Η αμυντική γραμμή της Liverpool, έχει ακούσει πολλά από τον κόσμο μέχρι στιγμής.Ιδικά ο Dejan Lovren, ο οποίος μετά την εμφάνιση του κόντρα την Tottenham, άκουσε βαριές κουβέντες.

Την Τετάρτη που μας πέρασε, ο Crouch, ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός την φετινή σεζόν, στο παιχνίδι της Stoke κόντρα στην Liverpool.Η Stoke έχασε 0-3, και ο Άγγλος επιθετικός, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κόντρα στον Joel Matip και τον Dejan Lovren.

Ο Peter Crouch με την φανέλα της Liverpool.
Ο Peter Crouch με την φανέλα της Liverpool.

«Ο κόσμος λέει ότι η Liverpool δεν είναι σταθερή, αλλά οι δύο αμυντικοί της, ο Matip και ο Lovren, είναι δύσκολοι για να τους αντιμετωπίσεις.Ήταν πολύ καλοί την Τετάρτη.Ξέρω ότι έχουν ακούσει πολλά, αλλά είναι υπερβολικά σταθεροί.Η Liverpool θα είναι στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, καθώς μάχονται μέχρι το τέλος της χρονιάς»

Ο Crouch, έχει σκοράρει μέχρι στιγμής, 4 γκολ για την Stoke.Κόντρα στην Liverpool, δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς όπως είπε και ο ίδιος, τον δυσκόλεψε πολύ το αμυντικό δίδυμο των Κόκκινων.

Νωρίτερα μέσα στην σεζόν, έβαλε το 15ο γκολ του στην Premier League, προερχόμενος από τον πάγκο και ισοφάρισε το ρεκόρ των Jermain Defoe, Ole Gunnar Solskjaer και Nwankwo Kanu.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com