Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα παίξει την Τετάρτη ο Matip»

Klopp: «Δεν θα παίξει την Τετάρτη ο Matip»

Άγνωστο το πόσο καιρό θα απουσιάσει ο Joel Matip.

Ο Jurgen Klopp, μίλησε αναφορικά με την κατάσταση που βρίσκεται ο Joel Matip και το πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Joel Matip, έχασε το παιχνίδι της Liverpool κόντρα στην Brighton το Σάββατο, λόγω του τραυματισμού του που είχε στο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Stoke City.

Ο προπονητής της Liverpool, Jurgen Klopp, αναφέρει πως ο Matip δεν θα είναι στην διάθεσή του για το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Champions League, την Τετάρτη κόντρα στην Spartak Moscow.

«Έχει χτυπήσει στον μυ του.Δεν ξέρω ακριβώς πόσο καιρό θα είναι εκτός, αλλά σίγουρα δεν θα παίξει την Τετάρτη.Δεν πιστεύω ότι θα λείψει για 1 μήνα, αλλά δεν παύει να είναι πιθανό.Πρέπει να περιμένουμε»

Δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Klopp ο Matip, για το παιχνίδι της Τετάρτης.
Δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Klopp ο Matip, για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Λόγω την απουσίας του Matip και του Klavan, ο Klopp χρησιμοποίησε τον Emre Can και τον Gini Wijnaldum, ως αμυντικούς στο παιχνίδι κόντρα στην Brighton.

«Ο Emre πρέπει να παίξει άμυνα όμως παίζει και ο Gini.Πρέπει να το κάνουν γιατί δεν έχουμε κανέναν άλλο.Μου άρεσε πάντως.Ήμουν σκεπτικός γιατί είχε πολύ ενδιαφέρον.Είχαμε 20 λεπτά προπόνηση και μετά μιλήσαμε λίγο στη συνάντηση της ομάδας και πριν το παιχνίδι, σχετικά με αυτό»

«Δεν θα κρατήσει για πολύ.Είναι δεδομένο ότι δεν θα ήταν τέλειο, αλλά τα παιδιά ήταν έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του νέου συστήματος.Τα πήγαν πολύ καλά»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com