Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κυνική Liverpool πέντε αστέρων!

Κυνική Liverpool πέντε αστέρων!

Δεύτερη αποτελεσματική εμφάνιση για τους Reds στο παιχνίδι με την Brighton & Hove Albion και άλλη μία νίκη απέναντι σε ομάδα που «επιβάλλεται» να πάρει αποτέλεσμα! Οι Reds ήταν κυνικοί, αποτελεσματικοί και πήραν μία πολύ άνετη νίκη με τελικό σκορ το εντυπωσιακό 1-5!

Η Liverpool στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με 3-4-3 με τους Can και τους Wijnaldum δεξί και αριστερό στόπερ. O Salah στο 3′ πλάσαρε από πολύ πλάγια πάνω στο τερματοφύλακα της Brighton ενώ η κεφαλιά του Firmino στο 5′ κοντράρε δύο φορές και πήγε άουτ από καλή σέντρα του Alexander Arnold. Έκτοτε η Liverpool κόλλησε, είχε στατικό κέντρο και δεν μπορούσε να φτιάξει παιχνίδι. Η επόμενη καλή στιγμή του ματς ήταν για τη Brighton με τον Murray να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή από σέντρα του Bong. Στο 30′ οι Reds άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Can από κόρνερ του Coutinho και αμέσως στην επόμενη φάση με υποδειγματική κόντρα επίθεση Salah -Coutinho – Firmino και τον τελευταίο σκόρερ έγινε το 0-2 και έφυγε μπόλικο άγχος. Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και οι παίκτες του Klopp πήγαν με προβάδισμα ασφαλείας στα απoδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Ο Mignolet έκανε ίσως την επέμβαση της αγωνιστικής στην προβολή του Murray από σέντρα του Bong και στην κόντρα ο Salah έδωσε στο Firmino που πλάσαρε εξαιρετικά για το 0-3! Αμέσως μετά όμως ο Scott υπέδειξε πέναλτι, το οποίο δυσκολευτήκαμε πολύ να καταλάβουμε γιατί. Ο Murray ρέφαρε για τη χαμένη ευκαιρία και έκανε το 1-3 στο 51′. Στο 64′ ο Firmino έκλεψε τη μπάλα πάσαρε στον Salah που σούταρε πάνω στον Ryan. Στο 72′ ο Murray σούταρε άουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή σε μπάλα που κόλλησε στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ. Η Brighton συνέχεισε τις προσπάθειες ώστε να μειώσει το σκορ και να κυνηγήσει κάτι από τον αγώνα και στο 84ο λεπτό  έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Izquierdo, ο οποίος από πλεονεκτική θέση στην μικρή περιοχή του Mignolet δεν πρόλαβε να τελειώσει την φάση, καθώς ο Arnold έβαλε μία κρίσιμη προβολή. Kαι κάπου εκεί, ήρθε το game over δια… ποδός Philippe Coutinho! Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των Reds έκανε ένα… κλασικό για αυτόν «ύπουλο» φάουλ κάτω από το αντίπαλος τοίχος και διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό το 1-4 για την ομάδα του! Με το παιχνίδι να είναι και οριστικά λήξαν η Liverpool θα μπορούσε να χαλαρώσει, όμως τελικά είχε και γλυκό! Σε άλλη μία υποδειγματική αντεπίθεση των Reds, ο Philippe Coutinho ευνοήθηκε από την… τύχη και τον Dunk, καθώς η προβολή του παίκτη των «Γλάρων» οδήγησε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και διαμόρφωσε το 1-5!

henderson_coutinho_brighton_9x5

Το τελικό αποτέλεσμα διευρύνει το αήττητο σερί των Reds στην Premier League στα 6 παιχνίδια, με τους 29 βαθμούς της ομάδας του Jurgen Klopp να την βάζουν στην 4η θέση της βαθμολογίας, με ένα παιχνίδι παραπάνω από την Arsenal, που έχει 28. Επόμενος αγώνας την Τετάρτη με την Spartak Moscow για την τελευταία αγωνιστική του UEFA Champions League!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com