Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην κούρσα για το τιμόνι της Bayern βάζουν τον Klopp

Στην κούρσα για το τιμόνι της Bayern βάζουν τον Klopp

O Klopp μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου

Η υπόθεση ότι η Bayern θα πάρει προπονητή το καλοκαίρι είναι δεδομένη, και ο Klopp βρίσκεται σε σενάρια ως υποψήφιος για την καρέκλα του προπονητή της ομάδας της Βαυαρίας.

Σύμφωνα με την Bild, ο Jurgen Klopp επανήλθε στην λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Juup Heynckes, ο οποίος θα μείνει στο τιμόνι της Bayern μέχρι το καλοκαίρι. Στην αρχή, η Bayern φέρεται να είχε αποθαρρυνθεί από τις καλές χρονιές του Jurgen στο Anfield, όμως η συνεχώς αυξανόμενη κριτική στο πρόσωπό του έχει ενθαρρύνει τους Βαυαρούς, οι οποίοι τον εντάσουν ξανά στην λίστα.

Το όνομά του Klopp παίζει ξανά για την Bayern.
Το όνομά του Klopp παίζει ξανά για την Bayern.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει λέγοντας πως οι άλλοι δύο υποψήφιοι είναι οι Joachim Low και Thomas Tuchel, ενώ ο Julian Nagelsmann που έχει συνδεθεί έντονα με την Bayern θα προτιμηθεί να πάρει εμπειρίες πριν αναλάβει τον πάγκο της Bayern, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Είναι γνωστό πως ο Jurgen Klopp αποτελεί στόχο της Bayern εδώ και καιρό, όμως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης Klopp πριν την λήξη του συμβολαίου του και δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο προς το παρόν, παρά την κριτική.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com